Kurtarma operasyonu: İtfaiye kaplumbağayı alevlerin içinden çekti!

Malatya'da derelik alanda çıkan yangını söndürme çalışmaları sırasında, alevlerin arasında kalmış bir kaplumbağa fark edildi. İtfaiye ekipleri tarafından gerçekleştirilen kurtarma operasyonunda, kaplumbağa yanarak can vermekten son anda kurtuldu.

Malatya'da çıkan örtü yangınında alevlerin arasında kalan kaplumbağayı itfaiye kurtardı.

DERELİK ALANDA YANGIN ÇIKTI

Edinilen bilgilere göre, Battalgazi ilçesine bağlı Karabağ Mahallesi Demirci Küme Evleri mevkiinde derelik alanda henüz bilenmeyen bir nedenden dolayı örtü yangını çıktı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü.

ALEVLERİN ARASINDAN KAPLUMBAĞAYI KURTARDI

Söndürme çalışmaları sırasında, alevlerin arasında kalan bir kaplumbağa ise ekipler tarafından kurtarıldı. Su tutularak serinletilen kaplumbağa daha sonra doğal ortama salındı.

Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Kurtarma operasyonu: İtfaiye kaplumbağayı alevlerin içinden çekti! ile ilgili etiketler kaplumbağa Malatya itfaiye Yangın derelik alan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.