Kurtardığı penaltı ile şampiyonluğu getiren Uğurcan Çakır, sevincini sosyal medyadan paylaştı

Trabzonspor, Süper Lig'in 35. haftasında Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Bordo-mavililerin takım kaptanı Uğurcan Çakır, maç sonu yaptığı paylaşımla şampiyonluğu kutladı. İşte o paylaşım.

Antalyaspor ile oynanan maçta kurtardığı penaltı ile takımını adeta şampiyonluğa taşıyan Trabzonspor'un kalecisi Uğurcan Çakır, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile sevincini bordo-mavili taraftarlar ile paylaştı.

Uğurcan Çakır, sosyal medya hesabı Twitter hesabından "Kazım Koyuncu’ya, Dozer Cemil’e, selam olsun Özkan Sümer’e. Selam olsun son parasıyla deplasmana gidenlere. Selam olsun Bordo-mavi uğruna can verenlere. Selam olsun Trabzon’u, Trabzonspor’u görmeden sevenlere. Şampiyonuz Eren'im selam olsun! Şampiyon Trabzonspor" paylaşımı ile şampiyonluğu duyurdu.

Kurtardığı penaltı ile şampiyonluğu getiren Uğurcan Çakır, sevincini sosyal medyadan paylaştı

Kurtardığı penaltı ile şampiyonluğu getiren Uğurcan Çakır, sevincini sosyal medyadan paylaştı ile ilgili etiketler Trabzonspor Uğurcan Çakır Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.