'Kürtaj' haberi Serdar Ortaç'ın sabrını taşırdı!

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, eşinin kendisinden gizli kürtaj yaptırdığı ve boşanacakları iddialarına sosyal medya hesabından cevap verdi. İddiaları yalanlayan Ortaç, açıklamasının ardından Instagram'daki paylaşımlarını silip hesabını kilitledi.

Ünlü popçu Serdar Ortaç, model eşi Chloe Loughnan'ın kendisinden gizli kürtaj yaptırdığı ve bu nedenle boşanacaklatı yönündeki haberlere isyan etti. Ortaç, "Karımın kürtaj olduğu haberi bu son nokta ve çirkin çok çirkin." diyerek tepki gösterdi.

SERDAR ORTAÇ INSTAGRAM'INI KİTLEDİ

Ortaç yaptığı açıklamanın ardından ise yalnızca 2 paylaşım bırakarak Instagram hesabını kısıtlı yaptı.

'Kürtaj' haberi Serdar Ortaç'ın sabrını taşırdı!

İşte Ortaç'ın sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı o açıklaması:

"Arkadaşlar bugün tekrar haberler ortaya çıktı. Dün boşanıyor diyorlardı bugün yine sabah şimdi de Serdar Ortaç'ın hanımı kürtaj oldu o yüzden Serdar Ortaç onu boşamak istiyor diye haberler çıktı.

Bir kadın başka bir kadına böyle bir konuda nasıl konuşabilir? Boşanma konusunda bir sürü dedikodu olabilir ama bu tür bu kadar çirkin bir şey olmaz. Karımın kürtaj olduğu haberi bu son nokta ve çirkin çok çirkin. Böyle şeyler söylenmez. Bunu söylemesi bile o kadar çirkin ki 'kürtaj oldu o yüzden boşuyor onu' falan... Yalan, yalan, yalan."

 Bu yalanlamanın ardından iddiayı ortaya atan Eylem İpek ise şunları paylaştı:

“Sevgili magazinseverler, Serdar Ortaç’ın avukatına ‘Beni boşa bu kadından’ dediği ve içinde kürtaj konusunun geçtiği ses kaydı ve benim kendisiyle program sonrası yaptığım görüşmenin ses kaydı bende mevcut.

Haberler iftiraysa rica ediyorum mahkemeya başvursunlar… Diğer türlü ses kayıtlarını paylaşmam hukuki açıdan doğru olmaz. Bir magazin gazetecisi olarak bu detaylara ulaşıp haber yapmamam işim gereği mümkün değil.”

'Kürtaj' haberi Serdar Ortaç'ın sabrını taşırdı! - Resim : 2

 

'Kürtaj' haberi Serdar Ortaç'ın sabrını taşırdı! ile ilgili etiketler Instagram Serdar Ortaç
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.