Kürt sorunu için HDP'yi işaret eden Kılıçdaroğlu'na yeşil ışık

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'kürt sorunu' için HDP'yi işaret etmesi sonrasında HDP'den dikkat çeken bir adım geldi. Halk TV yazarı İsmail Saymaz, son yazısında HDP'lilerin Kılıçdaroğlu'nun sözlerini memnunlukla karşıladığını yazdı. Saymaz, HDP'lilerin 'Partimizin bu kadar saldırı altında olduğu bir anda Kılıçdaroğlu'nın 'HDP ile çözeriz' demesi çok kıymetlidir' yorumunda bulunduğunu ifade etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP kanadından gelen restlerin ardından HDP'yi ittifak içinde tutmak için Türkiye'de bir 'Kürt sorunu' olduğunu savunarak "HDP'yi meşru organ olarak görebiliriz" demiş ve sorunları HDP ile birlikte çözebileceklerini ifade etmişti.

Halk TV yazarı İsmail Saymaz, bugünkü köşe yazısında HDP'lilerin Kılıçdaroğlu'nun sözlerini nasıl değerlendirdiğini kaleme aldı.

"SÖZLERİ KIYMETLİ"

Buna göre, HDP'liler "Partimizin bu kadar saldırı altında olduğu bir anda Kılıçdaroğlu'nın 'HDP ile çözeriz' demesi çok kıymetlidir" şeklinde düşünüyor.

TEMELLİ ÇATLAĞI

HDP, Sezai Temelli'nin CHP'ye verdiği "Demokratik çözümün adresi ve asıl muhatabı İmralı'dır" cevabından ise rahatsız. HDP'liler tarafından Temelli'nin sözleri "HDP'yi hiçleştiriyor" yorumundan bulunuyor.

Kürt sorunu için HDP'yi işaret eden Kılıçdaroğlu'na yeşil ışık ile ilgili etiketler HDP CHP Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı kürt sorunu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.