Kurşun dizisinin oyuncuları kimler?

Yeni sezonda Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak Kurşun dizisinin oyuncu kadrosu belli olmaya başladı. Engin Altan Düzyatan ve Burçin Terzioğlu'nun başrolde yer aldığı diziye ünlü isimler dahil oldu. Peki dizinin kadrosunda yer alacak ünlü oyuncular kimler? Detaylar haberimizde..

Yeni sezonda Fox TV ekranlarında yayınlanacak olan Kurşun dizisinin oyuncu kadrosu belli olmaya başladı. İddalı dizide hangi ünlü oyuncular yer alıyor? Detaylar haberimizde...

Fox TV'nin yeni sezonda izleyiciyle buluşacak Most Production imzalı, iddialı dizisi Kurşun'un hazırlıkları devam ediyor. Başrollerini; Engin Altan Düzyatan ve Burçin Terzioğlu'nun paylaşacakları Kurşun dizisinde rol alacak oyuncular belli olmaya başladı.

ÜNLÜ İSİMLER DAHİL OLMAYA DEVAM EDİYOR

Kuşun dizisinin kadrosuna Sarp Akkaya'nın ardından, usta oyuncu Engin Şenkan ve Bora Akkaş da dahil oldu. Kurşun dizisi Ekim ayında Fox TV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak.Ünlü isimler kadroya dahil olmaya devam ediyor..

Kurşun dizisinin oyuncuları kimler? ile ilgili etiketler Engin Altan Düzyatan dizi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.