Kurşun 4. bölüm fragmanı izle! Orhan zor durumda!

Kurşun 4. bölüm fragmanı izle! Fox TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Kurşun, bu akşam nefes kesecek bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkacak. Son bölümde Savcı Orhan ile Leyla'nın yakınlaşması izleyenlerin dikkatinden kaçmıyor. Sevilen dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Kurşun 4. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Kurşun 4. bölüm fragmanı izle! Son bölümde Savcı Orhan ile Leyla'nın yakınlaşması izleyenlerin dikkatinden kaçmıyor. Fox TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Kurşun, bu akşam nefes kesecek bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkacak. Sevilen dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Kurşun 4. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde... 

KURŞUN YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandığında haberimize eklenecektir.

KURŞUN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Orhan Atmaca, yılın davasında köşeye sıkışıyor. Artık elinde gizli bir tanık var. Gizli tanık Gülce korunmak için Orhan Atmaca’nın evine sığınıyor. Ancak Orhan farkında, Nuri Kargı’ya ulaşmak ve planlarını çözmek için Gülce’nin evinde saklanması yetmez. Fazlası gerek. Ve Orhan, Gülce’yi ateşe atacak o büyük planı kuruyor. Gülce’yi Nuri Kargı’yı yakalamak için yem olarak kullanacak. Bu planda ilk kez Leyla ve Orhan karşı karşıya değil, birlikte hareket edecekler. Leyla, babası Nuri Kargı’yla yüz yüze gelecek.

Orhan’ın oyununda babasını yakalaması için yardım edecek. Henüz kimse bilmiyor ama namlı İstanbul’un Boğası kendi küçük planlarını kurmaya başlayacak, Aydın ise Nuri Kargı’ya silah çekmenin ardından, aldığı kararların bedellerini ödeyecek. Bunca planın, acının, kederin içinde Orhan ve Leyla birbirlerine adım atacak. Geçmişlerindeki karanlıklara rağmen birbirlerine umut olacaklar.

Kurşun 4. bölüm fragmanı izle! Orhan zor durumda! ile ilgili etiketler Fox TV Kurşun
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.