Kurşun 1. bölüm fragmanı izle! Ne zaman başlayacak?

Kurşun 1. bölüm fragmanı izle! Fox TV ekranlarında başlayacak Kurşun dizisinin ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini; Engin Altan Düzyatan, Burçin Terzioğlu ve Berrak Tüzünataç'ın paylaştığı dizinin ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Kurşun hakkında merak edilen detaylar araştırılmaya başlandı. İşte Kurşun 1. bölüm fragmanı izle! Ne zaman başlayacak? Merak edilen detaylar haberimizde...

Kurşun 1. bölüm fragmanı izle! 23 Ekim akşamı Fox TV ekranlarında başlayacak Kurşun dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Başrollerini; Engin Altan Düzyatan, Burçin Terzioğlu ve Berrak Tüzünataç'ın paylaştığı dizinin ne zaman başlayacağı merak ediliyor. İşine bağlı bir gazeteci ve savcının hayatını anlatan dizi hakkında merak edilen detaylar araştırılmaya başlandı.  İşte Kurşun 1. bölüm fragmanı izle! Ne zaman başlayacak? Merak edilen detaylar haberimizde...

Proje tasarımını ve yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, Most Production imzalı, FOX’un yeni ve iddialı dizisi Kurşun'un 1. bölümünden çarpıcı bir fragman yayınlandı. Engin Altan Düzyatan ve Burçin Terzioğlu'nun başrollerde oynadığı Kurşun ilk bölümüyle 23 Ekim Çarşamba akşamı ekranda olacak.

Dizinin başrollerinden Engin Altan Düzyatan ile Burçin Terzioğlu’nun yer aldığı afiş, sosyal medyada büyük ilgi görmeye devam ediyor. Tutkulu bir aşk yaşayacak Orhan (Engin Altan Düzyatan) ve Leyla’nın (Burçin Terzioğlu) afişe de yansıyan uyumları büyük beğeni topladı.

Çekimleri son hız devam eden ve 23 Ekim Çarşamba saat 20.00’de FOX izleyicisiyle buluşacak dizisin kadrosunda; Engin Altan Düzyatan, Burçin Terzioğlu, Berrak Tüzünataç, Sarp Akkaya, Engin Şenkan, Kürşat Alnıaçık, Seda Akman, Bora Akkaş, Begüm Akkaya, Gülizar Irmak, Şebnem Dilligil ve Cem Kurtoğlu gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor, dizinin yönetmenliğini Murat Can Oğuz ve Burak Arlıel üstleniyor, senaryosunu ise Kerem Deren, Çisil Hazal Tenim ve Ayberk Çınar kaleme alıyor.

KURŞUN GENEL KONUSU NEDİR?

“Kurşun”, 1970’lerin İstanbul’unda adalet arayan Savcı Orhan Atmaca (Engin Altan Düzyatan) ve kalemine güvenen hırslı gazeteci Leyla Devrim’in (Burçin Terzioğlu) yer altı dünyasına karşı birlikte verdikleri mücadeleyi anlatıyor.

“Kurşun” dönemin renkli kıyafetleri ve başrol oyuncularının yeni imajları ile çok konuşulacak.

Kurşun 1. bölüm fragmanı izle! Ne zaman başlayacak? ile ilgili etiketler Engin Altan Düzyatan Fox TV Burçin Terzioğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.