Kürşat Yılmaz, Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün, cezaevinden kısa süre önce çıkan Kürşat Yılmaz'ı kabul etti. Görüşme MHP'nin resmi Twitter hesabı üzerinden, "Ülkü ve ülke sevdalısı olan, davalarının gözü kara yiğitlerinden Yakup Kürşad Yılmaz, tahliye olmaları münasebetiyle Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiyi ziyaret etmişlerdir." diye duyuruldu...

‘Çıkar amaçlı suç örgütü kurmak, yönetmek, nitelikli yağma, tehdit, kasten yaralama, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma’ gibi suçlardan Kocaeli F Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunan Kürşat Yılmaz, tahliye oldu.

Kürşat Yılmaz, güvenlik nedeniyle gece yarısından sonra cezaevinden ayrılırken bu gelişmeyi ilk olarak SuperHaber kamuoyuna duyurdu.

 MHP GENEL MERKEZİNDE

Öte yandan, Yılmaz bugün de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye bir  ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarete ilişkin kareler MHP'nin resmi Twitter hesabından paylaşıldı.

Yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Ülkü ve ülke sevdalısı olan, davalarının gözü kara yiğitlerinden Yakup Kürşad Yılmaz, tahliye olmaları münasebetiyle Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiyi ziyaret etmişlerdir."


BAHÇELİ, ÇAKICI VE KÜRŞAT YILMAZ'I ANMIŞTI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli daha önce, Kürşat Yılmaz ile Alaattin Çakıcı'nın serbest bırakılması konusunda mesajlar vermişti.

 Bahçeli, "Ülkü ve ülke sevdalısı olan, davalarının gözü kara yiğitleri olarak bilinen mesela Alaattin Çakıcı, mesela Kürşat Yılmaz, 100 bin ülkücünün imzasıyla aday gösterilseydi, bu kahramanlarımız için de cezaevinden çıkarılmaları için bir kampanya yapılacak mıydı?" ifadelerini kullanmıştı.

Kürşat Yılmaz, Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti! ile ilgili etiketler MHP kürşat yılmaz bahçeli
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.