Kürşat Ayvatoğlu: Uyuşturucu batağına sürüklendim

Uyuşturucu maddeden ifadesi alınıp tekrar gözaltına alınan Kürşat Ayvatoğlu ailesi adına bir açıklama kaleme alarak bütün Türkiye'den özür diledi.

Ak Parti'de büro çalışanı olarak görev yapan ve uyuşturucu madde kullandığı için gözaltına alınan AKP'li büro personeli Kürşat Ayvatoğlu'nun kullandığı belirtilen 2011 yılında açılan "@kursatayvatoglu" isimli sosyal medya hesabından açıklama yapıldı.

Uyuşturcu batağına sürüklendiğini belirten AKP'li Kürşat Ayvatoğlu açıklamasında, "Ticaret yapıyor olmama rağmen Ak Parti Genel Merkezde bir işim olursa siyasi büyüklere daha yakın olursam daha güçlü olurum düşüncesi ile orada işe girmek için bütün koşulları zorladım" dedi.

Ayvatoğlu sosyal medya hesabından yayınlanan "Ailesi aracılığı ile kaleme aldığı açıklamadır" başlığı ile yayınlanan sözlerini şöyle bitirdi:

"Bana verdiği bedene ve ruha bu kadar kötü şeyler yaptığımı için önce Allah'tan af diliyorum, babamın vefatından sonra omuzlarıma dünyanın yükü binen ve benim yaşattıklarımla perişan olan dünyasını başına geçirdiğim annemden, siyasi davasına, kötü bir malzeme olup bütün kötü ifadelerin hedefi olan, Ak Parti'nin bütün mensuplarından ve bütün Türkiye'den özür dilerim."

İşte o açıklama:

Kürşat Ayvatoğlu: Uyuşturucu batağına sürüklendim ile ilgili etiketler uyuşturucu Ayvatoğlu Açıklama özür
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.