Küreselleşen dünya ile değişen turizm algısı!

Turizm sektörü 1980’li yıllardan sonra büyük bir ivme göstererek ülkemiz için döviz kazandırıcı faaliyetlerin başında gelmeye devam etmektedir. Küreselleşen dünyada deniz, kum ve güneşin dışında oluşmaya başlayan turizm algısında, kültür, medikal/sağlık/termal, aile turizmi ve yöresel/kırsal turizm kavramları gündeme hızla gelmiş ve sektörün içindeki payları artarak devam ettiği görülmüştür.

Küreselleşen dünya ile değişen turizm algısını ve kültür, medikal/sağlık/termal, aile turizmi ve yöresel/kırsal turizm kavramlarının payları giderek arttı. VIA Yönetim Çözümleri değişen ve gelişen turizmi ITW Abu Dhabi Uluslararası Dünya Turizm Fuarı'nda Türkiye adına temsil edecek.

VIA Yönetim Çözümleri özellikle ülkelerarası stratejik işbirliği anlaşmaları ile uzun vadede operasyonları düzenleyici hedefi ile ülkemizin farklı bölgelerini de işin içine katarak turizm alanında önemli adımlar atmayı hedeflemektedir.

Anadolu’nun Bursa, Konya, Hatay, Alanya, Antalya, Marmaris, İzmir, Mersin ve Ankara gibi il/ilçeler başta olmak üzere, Marmara Bölgesi ve Trakya’da iş geliştirmeye yönelik faaliyetlerini devam ettirmekte ve 2017 yılı içerisinde ITW Abu Dhabi Uluslararası Dünya Turizm Fuarı organizasyonu için aldığı yurt genelindeki temsilciliği ile 24-27 Kasım 2017 tarihleri arasında tüm Türkiye’deki seçkin ve markalaşma yolunda olan kurum ve kuruluşları üç ana teması olan bu fuarda/zirvede toplanacaktır.

Konferanslarında olacağı bu Fuar; Sağlık Hizmeti Sunucularını (Zincir Hastaneler, Tıp Merkezleri, Görüntüleme Merkezleri, Estetik, Güzellik, Saç Ekimi Merkezleri, Sağlık Turizmi Dernek veya Acentelerini) Ekonomi Bakanlığının %50 teşvik kapsamında olarak ITW Abu Dhabi Dünya Sağlık Turizmi Zirvesinde toplayarak, Turizm Sektörü ilgililerini (Helal Konsept Otel ve Resortlar, Kaplıcalar, Butik Oteller, Yerel ve Bölgesel Turizm İşletmeleri, Kırsal/Yöresel İşletmeler, Aile Turizmi sunan destinasyon firmaları, Turizm Acenteleri, Sigorta Şirketleri, Havayolları) ITW Abu Dhabi Dünya Helal Turizmi Zirvesinde toplayarak, Alışveriş Turizmi ilgililerini (Yurt Genelinde Uluslararası Markalar, Konsept Mağazalar, Geleneksel Markalar, Yurtdışı pazarına ürünü hitap eden işletmeler, seçkin kurum ve kuruluşlar, Havayollarını) ITW Abu Dhabi Dünya Alışveriş Turizmi Zirvesinde toplayarak ülkemizin gerek yurt dışında tanıtılması gerekse de ülkemize döviz kazandırıcı faaliyetlerine destek olmak amaçlı gerçekleştiriyor olmaktan duyduğumuz memnuniyeti sizler ile paylaşmak istedik.

Fuarcılıkta Dünyaca ünlü isimlerden ITB Berlin ekibinin desteklemeye başladığı Kasım ayında gerçekleştireceğimiz Abu Dhabi Dünya Turizm Fuarı daha da güçlenmiş, fuarın dünya genelinde temsilcisi firma ile ITB Berlin arasında stratejik ortaklık gerçekleştirilmiş ve ITB Berlin ilk defa Ortadoğu bölgesinde fuarcılık noktasında adımını organizasyonunu Türkiye’den bizim gerçekleştireceğimiz ITW Abu Dhabi Fuarı ile atmış olacağız.

Küreselleşen dünya ile değişen turizm algısı! ile ilgili etiketler turizm medikal doğa kültür
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.