Küresel güçlerin medya ajanları devrede! Nedim Şener'den çarpıcı değerlendirmeler...

SuperHaber programcısı Nedim Şener, Mete Yarar ile birlikte yaptığı Memleket Aşkına programında, uluslararası medya organlarının Sedat Peker videolarına olan ilgisini değerlendirdi. Şener, "Örgütlerin ve uluslararası küresel güçlerin medya algı operasyonlarıyla karşı karşıyayız." dedi.

Suç örgütü lideri olduğu gerekçesi ile hakkında yakalama kararı çıkarılan Sedat Peker, firari olarak bulunduğu Birleşik Arap Emirlikleri'nden videolar yayınlayarak hükümeti hedef almayı sürdürüyor.

Peker'in çektiği videolara uluslararası medya kuruluşlarının ise büyük ilgisi devam ediyor.

SuperHaber programcısı - Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına” programının yeni bölümünde bu konuyu değerlendirdi.

"Örgütlerin ve uluslararası küresel güçlerin medya algı operasyonlarıyla karşı karşıyayız." diyen Şener, "Herkesin ciddi bir karar vermesi gerekiyor. Sen (Mete Yarar) dün Deutsche Welle'den örnek verdin. Bulunan doğal gaz ile ilgili ‘Uzmanlar şüpheyle yaklaşıyor’ diyerek hemen tweetinde paylaşmış. Daha dur akşam açıklandı, 1 saat sonra bu haberi yapmanın sebebi tamamen algı operasyonu." ifadesini kullandı.

Küresel güçlerin medya ajanları devrede! Nedim Şener'den çarpıcı değerlendirmeler...

Sedat Peker'in videolarını Reuters, BBC Türkçe, BBC, Amerika'nın Sesi, Washington Post, New York Times gibi gazetelerin ve internet sitelerinin haber yapmasının boşuna olmadığını belirten Şener, hedefin Türkiye’deki çatışmayı canlı tutmak, sahte yalan gündem üzerinden kavgayı körüklemek olduğunu söyledi.

Şener, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Şimdi bunlara karar vereceğiz. Bunlar gazetecilik mi yapıyorlar, yoksa etki ajanlığı mı? Bunlara karşı hakikati isimlerini vererek mi konuşacağız, yoksa sanal olarak ‘küresel güçlerin medya ajanlığı’ mı diyeceğiz? Ben diyorum ki bundan sonra isimlerini vererek, yaptıklarından örnekleri paylaşarak insanları aydınlatalım. Nasıl onlar bize hemen bir yafta takıyorlarsa bizim de onlara aynısını yapmamız gerekiyor. Artık direkt operasyon çekiyorlar."

YAYININ TAMAMINI AŞAĞIDAKİ LİNKTEN İZLEYEBİLİRSİNİZ:

 

 

Küresel güçlerin medya ajanları devrede! Nedim Şener'den çarpıcı değerlendirmeler... ile ilgili etiketler SuperHaber Sedat Peker Nedim Şener Mete Yarar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.