Kurban'a katliam diyenlere Nusr'et'li hatırlatma!

Star yazarı Ersoy Dede, bugün ki yazısında Kurban ibadeti için vahşet, diyenleri yazdı. Gerçek vahşetlere sessiz kalıp Müslüman dünyasının yılda bir kez gerçekleştirdiği ibadet için "Vahşet" yaftasını vuranların iki yüzlülüğünü ise "Ölmüş hayvan fetişisti Nusr’et makbul, kurban kesen müslümanlar barbar mı?" sözleri ile yüzlerine vurdu.

İşte Ersoy Dede'nin "Bütün bunlara sessiz kalıp Kurban ibadetine saldırıyorlar!" başlıklı yazısı...

Hiçbiri diğeri ile karşılaştırılamayacak türlü vahşetin yaşandığı güzel dünyamızda, müslümanların kurban ibadeti rahatsız ediyor birilerini.. Kurban bayramını, ‘vahşet’ olarak yerleştirmeye çalışıyorlar.. Kurban ibadetine vahşet diyenler ise;

- Faroe Adaları’ndaki balina katliamına sessiz,

- Boğa güreşlerine sessiz,

- Asya’da köpeklerin kesilerek yenmesine sessiz,

- Bulgaristan’daki köpek asma geleneğine sessiz,

- Çin’deki köpek eti festivaline sessiz,

- Yahudilerin günahlarını tavuğa yükleyip öldürmesine sessiz,

- ABD’deki geyikler için yapılan elektrikli tellere sessiz,

- Canlı hayvan anahtarlıklarına sessiz,

- Kürkü tek parça çıksın diye canlı canlı derisi yüzülen hayvanlara sessiz,

- Uzaktan kumandayla kontrol edilen farelere sessiz…

ÖLMÜŞ HAYVAN FETİŞİSTİ NUSR’ET MAKBUL, KURBAN KESEN MÜSLÜMANLAR BARBAR MI?
Kurban Bayramı'nda hayvanların kesilmesini, ‘katliam’ diye satanların, ölmüş hayvan fetişisti Nusr’et için tek kelime etmemelerine ne demeli?.. Elinde kocaman bir butla şov yapan o kasap makbul, tekbirlerle, başını okşayarak dana kesen müslüman barbar, öyle mi?.. Enteresanmış..

DATÇA’DA YEDİĞİN KUZU PİRZOLAYI AĞAÇTAN MI TOPLADIN BE ADAM?
Kurbanlık hayvan kesilmesine en sert tepki verenlerin, ‘et’ söz konusu olduğunda ‘gurme’ gibi ortaya çıkmalarına ne demeli peki?.. Bakın instagram hesaplarına daha çok yeni “bilmem ne steak house”dan yer bildirimi yapmış.. Fakat bayram sabahı,‘ay ben bu vahşete ortak olamiciiim’ diyerek başka bir kimliğe bürünmüş.. Allah bilir aralarında, bu sabah kahvaltıya oturduğunda, ‘o dünkü kavurmadan az daha kaldı mı?’ diye annesine seslenen tiki çocuk da vardır.. Ya hu hepsinden geçtim, o Datça’da rakı masasında mangal yaptığınız kuzu pirzolayı, affedersin de ağaçtan mı topladınız be adam?!..

TOPLU BAYRAM MESAJLARI DA BAYRAMLAŞMA YERİNE GEÇİYOR MU?
Her bayram copy-paste tebrik mesajları topluyorum telefonumdan.. Bazısı var ömrünce bana başka hiç bir şey yazmamış. Dolayısıyla bayram günü mesajını açınca eski mesajları da aynı listede görünüyor, bakıyorum aynı laflar.. Kimi internetten araklama Falım manisi gibi şeyler yollamaya çalışıyor.. O daha bir taktire değer..Ama yine de bir problem var.. Eğer sahiden bayramını tebrik edeceğiniz kişi sayısı, aradığınızda sizi yormayacak kadarsa, bence bir kaç saniye sesini duymayı tercih edin.. Daha makbule geçer..

BAYRAM TATİLİ, EMEKÇİLER VE SERBEST PİYASA GERÇEKLİĞİ
Bu bayram sabahı ağır sıkıcı bir eko-politik analiz yapmak değil niyetim.. Fakat unutmamakta yarar var ki, daha çok yeni ağır bir finansal saldırıyı savuşturduk.. Hatta tam olarak savuşturduk mu, ondan da emin değilim.. Şu nedenle oldu, bu nedenle oldu, bilemem.. Ancak sonunda çıkarmamız gereken ders, daha fazla üretim ve daha çok ihracat yapmamız gerektiği.. Fakat açık söylemek gerekirse böyle 9 günlük tatiller, bizim gibi daha fazla çalışması gereken ülkeler için, çok doğru gelmiyor bana.. Üretimin de, satışın da, kârlılığın da düşmesini otomatik olarak kabul eden kaç ekonomi olabilir ki?.. Diyeceksiniz ki ‘peki ya emekçiyi hiç mi düşünmüyorsun?’.. Kimse kusura bakmasın da bu ülkenin lideri Recep Tayyip Erdoğan, ‘istiklâl savaşındayız’ dedi.. Eğer sahiden öyleyse, babamın oğlunu düşünemem.. Çalışacağız, üreteceğiz, bu savaşı da kazanacağız..

Kurban'a katliam diyenlere Nusr'et'li hatırlatma! ile ilgili etiketler Ersoy Dede Kurban Nusret
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.