'Kurban kesmeyin' diyen Kaftancıoğlu İBB'ye bağış istedi

Önceki yıllarda Kurban Bayramı'na karşı çıkan paylaşımlarda bulunan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu fikir değiştirdi. "Asmayın, kesmeyin, besleyin" diyerek kurban kesimini eleştiren Kaftancıoğlu, İBB'nin kurban bağışı kampanyasına destek istedi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Twitter hesabından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kurban bağışı çağrısında bulunduğu paylaşımını retweet etti.

İmamoğlu'nun "İstanbul Vakfı'mıza yapılan her bağış ihtiyaç sahibi ailelerin sofralarında bayram oluyor. Kurban bağışlarını vakfımızın web sayfasından kolaylıkla yapabilirsiniz." notuyla yaptığı paylaşıma destek veren Kaftancıoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Kurban bağışlarınız ayrısız, gayrısız 16 milyon İstanbulluya ulaşsın diyorsanız eğer..."

KURBAN KESİLMESİNE KARŞIYDI

Kaftancıoğlu'nun bu tweeti, akıllara 2013 yılında yaptığı Kurban Bayramı karşıtı bir paylaşımı getirdi. Konu İBB'ye yapılacak olan bağış olunca Kaftancıoğlu'nun fikir değiştirmesi dikkat çekti.

Kaftancıoğlu 8 yıl önce "Benim bayram kartım da bu!" mesajı ile paylaştığı görselde "Asmayın, kesmeyini mesleyin #direnkurban" ifadelerini kullanmıştı.

'Kurban kesmeyin' diyen Kaftancıoğlu İBB'ye bağış istedi 

'Kurban kesmeyin' diyen Kaftancıoğlu İBB'ye bağış istedi ile ilgili etiketler CHP Canan Kaftancıoğlu Kurban Bayramı Twitter İBB
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.