Kurban Bayramı'nda yola çıkacaklar dikkat! Otobüs biletleri yüzde 65 arttı

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala tatil planları yapan ve memleketlerine gitmek isteyenleri otobüs bileti fiyatlarının yüksekliği yıktı. Akaryakıtta gerçekleştirilen üst üste fiyat artışıyla, otobüs biletleri Ramazan Bayramı'na göre yüzde 65 zamlandı.

Kurban Bayramı öncesinde okulların da kapanmasıyla şehirlerarası yolllar hareketlendi. Akaryakıt fiyatlarına yapılan art arda zamlar otobüs bileti fiyatlarına da yansıdı. Günlük olarak değişim gösteren otobüs fiyatlarına Ramazan Bayramı'na oranla yüzde 65 zam yapıldı.

İnternerHaber'in aktardığı bilgilere göre; otobüs firmaları 1,5 ile 2 saat arasında değişen mesafeler için 120 lira ücret alınırken, 20 saat ve üzeri yolculuklar için firmalar 650 lira ile 750 lira arasında ücret belirliyor.

İstanbul'dan bazı şehirlere otobüs bileti fiyatlandırmaları şöyle:

İstanbul - Trabzon 620 lira
İstanbul - Diyarbakır 600 lira
İstanbul - Sivas 550 lira
İstanbul - İzmir 500 lira
İstanbul - Antalya 490 lira
İstanbul - Ankara 350 lira

Kurban Bayramı'nda yola çıkacaklar dikkat! Otobüs biletleri yüzde 65 arttı ile ilgili etiketler Kurban Bayramı zam otobüs biletleri bilet fiyatları
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.