Kurban Bayram'ında Şehirler arası yasak var mı? Sokağa Çıkma Yasağı olacak mı? Erdoğan son dakika açıkladı!

Kurban Bayramı'nda Şehirler Arası yasak var mı sorusunun yanıtını canlı yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. Hafta sonu gerçekleşecek Kurtban Bayramı öncesi sokağa çıkma yasağı, sokak kısıtlaması olacak mı merak ediliyor. İşte detaylar...

Kurban Bayramı'nda Şehirler Arası Yasak Var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan son dakika kabine toplantısı sonrası açıklama yaptı. Sokağa çıkma yasağı sokak kısıtlaması açıklaması beklenen Erdoğan ne dedi? İşte detaylar...


KURBAN BAYRAMI'NDA ŞEHİRLER ARASI YASAK VAR MI?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısı yaptığı açıklamalarda Bayramda şehirler arası yasak var mı sorusunu da yanıt verdi. Kurban Bayramı'nda şehirler arası yasak olmayacağının mesajını veren Erdoğan, yolculuğa çıkacak olan vatandaşlara dikkatli olmalarını tavsiye etti.


BAYRAMDA SOKAK KISITLAMASI SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLACAK MI? 27 TEMMUZ SON DAKİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Kurban için tüm kurumlarımız hazırlıklarını hazırlamıştır. Tedbirler alındı. Bayram için yolculuğa çıkacak tüm vatandaşlarımıza dikkatli olmalarını hatırlatmak istiyorum.

Milletimizin salgın döneminde istihdam kaybını önlemek ve sosyal destek ihtiyacını karşılamak için çeşitli kalemlerde 26,5 milyar TL karşılıksız nakit ödeme yaptık. İnşallah bundan sonra da 83 milyon vatandaşımızın yanında yer almayı sürdüreceğiz.

KURBAN BAYRAMINDA SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI OLACAK MI?

Kurban kesim yerlerinde yoğunluk olmaması için 2. ve 3.günü değerlendirelim, kuralları harfiyen uygulayalım. Corona virüsün salgının devam ettiği şu günlerde gerek kurban keserken gerek bayramlaşırken TMM diye ifade ettiğimiz kurallardan ödün vermeyeceğiz. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı'nda sokağa çıkma yasağının olacağına dair henüz bir açıklama yapmadı.

 

Kurban Bayram'ında Şehirler arası yasak var mı? Sokağa Çıkma Yasağı olacak mı? Erdoğan son dakika açıkladı! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Erdoğan Erdoğan sokak kısıtlaması sokağa çıkma yasağı şehirler arası yolculuk yasak mı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.