Kurban Bayramında kasaplar açık mı? 20 Temmuz kasaplar çalışıyor mu?

Kurban Bayramı hazırlıklarında artık son aşamaya gelindi. Arefe gününün idrak edildiği bugünün sonrasında vatandaşlar Kurban Bayramında kasaplar açık mı sorusuna yanıt aramakta. Peki, 20 Temmuz kasaplar çalışıyor mu?

Kurban Bayramında herkesin merak ettiği en önemli sorulardan bir tanesi de kasapların açık olup olmayacağı yönünde gerçekleşti. Kurban Bayramı ilk gününde kurbanlarını kesecek olan vatandaşlar, hayvan etlerini kıymaya çevirmek için sık sık kasapları kullanmakta.

Bu yüzden Kurban Bayramının ilk gününde kasapların çalışıp çalışmadığı en önemli mevzulardan bir tanesi olarak görülüyor.

Bayramda kasaplar çalışıyor mu, saat kaça kadar açık?

Kurban Bayramında kasaplar genel anlamda bayramın her günü vatandaşlara hizmet vereceklerdir. Kasapların sık sık kullanıldığı Kurban Bayramında son detayları yakınınızda bulunan kasaplardan rahatlıkla öğrenebilirsiniz.

Kurban Bayramında kasaplar açık mı? 20 Temmuz kasaplar çalışıyor mu? ile ilgili etiketler Kurban Bayramı Kasaplar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.