Kurban Bayramı'nda her aileye 1100 lira sosyal yardım veriliyor! İşte sosyal yardım parası başvurusu

Sosyal yardım ödemeleri Kurban Bayramı öncesinde durumu elverişsiz olan aileler için devam ediyor. Hafta sonları da herkese açık olacak şekilde gerçekleştirilen 1100 lira Kurban Bayramı yardım ödemeleri için başvuru işlemleri e-Devlet ve Açık Kapı üzerinden tamamlanıyor. İşte, Kurban Bayramı yardım parası başvuru formu…

Temmuz ayında kutlanacak Kurban Bayramı’nın hemen öncesinde devlet tarafından yardıma muhtaç ailelere verilecek olan 1100 lira sosyal yardım parası yine büyük bir ilgi görmekte. Kurban Bayramı’nda devlet desteğine ihtiyaç duyanlar için sosyal yardım başvuru ekranı her zaman açık tutulurken bu işlemler E-Devlet ile Açık Kapı sistemi üzerinden yapılmakta.

Temmuz ayı içerisinde ödeme almak ve Kurban Bayramı’na şimdiden yetişmek isteyenlerde e-Devlet sistemi üzerinden başvurularını tamamlamaya çalışıyor. Bu konuda yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlar içinde neler yapabilecekleri ve 1100 lira Kurban Bayramı sosyal yardım parasını nasıl alabilecekleri hakkında son bilgiler veriliyor.

Sosyal yardım parası adı altında verilen 1100 lira desteğin Temmuz ayında alınması esasında bu rakam Kurban destek parası olacak. Bu ödemeler için başvuru işlemleri T.C. kimlik numaralarına göre gerçekleştirilecek. Vatandaşlar bu yardım parası için başvurularını hafta içlerinde T.C. kimlik numaralarının son rakamına göre gerçekleştirecek. Hafta sonunda Cumartesi ve Pazar günleri ise başvurular herkese açık olacak.

Kurban Bayramı'nda her aileye 1100 lira sosyal yardım veriliyor! İşte sosyal yardım parası başvurusu

T.C. kimlik numarası son rakamı 0 olanlar; Pazartesi
T.C. kimlik numarası son rakamı 2 olanlar; Salı
T.C. kimlik numarası son rakamı 4 olanlar; Çarşamba
T.C. kimlik numarası son rakamı 6 olanlar; Perşembe
T.C. kimlik numarası son rakamı 8 olanlar; Cuma

Cumartesi ve Pazar günlerinde ise e-Devlet sistemi üzerinden 1100 lira Kurban Bayramı sosyal yardım parası için başvurularda T.C. kimlik numarasının son rakamı önemli olmayacak ve başvurular herkes için açık bir hale gelecek.

 

Kurban Bayramı'nda her aileye 1100 lira sosyal yardım veriliyor! İşte sosyal yardım parası başvurusu ile ilgili etiketler Kurban Bayramı Sosyal Yardım yardım parası
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.