Kurban Bayramında Hangi Yollar Ücretsiz? Bayramda Osmangazi Köprüsü Ücretsiz Mi?

Kurban Bayramında hangi yollar, köprüler ücretsiz sorusu vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı. 17 Temmuz gece yarısında başlayacak olan Kurban Bayramı tatilinde Osmangazi Köprüsü ücretli mi, ücretsiz mi sorusu yeniden gündeme geldi.

Son olarak Kabine toplantısının hemen ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan beklenen Kurban Bayramı tatili süresini de kamuoyu ile paylaştı. Bunların yanında Kurban Bayramı tatili süresince hangi yollar ile köprülerin ücretsiz olduğu da netlik kazandı. Peki, Kurban Bayramında otoyollar ve köprüler ücretsiz mi?

9 gün olacak Kurban Bayramı tatili 17 Temmuz gece yarısı başlayacak ve 26 Temmuz tarihinde sona erecek. Bu süreç zarfında Osmangazi Köprüsü, yap işlet devret kapsamında olduğundan geçişler ücretli olacak.

Ankara-Niğde Otoyolu'nda otomobiller yüzde 20, minibüs, yolcu otobüsü, kamyon ve tırlar ile yüzde 40 indirimli seyahat edilebilecek.

Kurban Bayramında Hangi Yollar Ücretsiz? Bayramda Osmangazi Köprüsü Ücretsiz Mi?

Bayramda Hangi Yollar Ücretsiz?

Karayolları Genel Müdürlüğü işletmesinde bulunan 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ücretsiz olacak. Bunların dışında kalan yap işlet devret kapsamındaki Yavuz Sultan Selim ve Osmangazi Köprüsü’nden geçişler ücretli olarak gerçekleşecek.

Ücretsiz olacak 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri'nde 1.sınıf araçlar için 13.25 TL geçiş ücreti uygulanıyor.

Ücretli olarak hizmet vermeye devam edecek olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ndeki 1.sınıf araçlar için geçiş ücreti 27.50 TL ve Osmangazi Köprüsü'nde de 1.sınıf araçlar için geçiş ücreti de 147.50 TL olarak uygulanıyor.

Kurban Bayramında Hangi Yollar Ücretsiz? Bayramda Osmangazi Köprüsü Ücretsiz Mi? ile ilgili etiketler Kurban Bayramı Osmangazi Köprüsü Kurban bayramı tatili
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.