Kurban Bayramında eczaneler kaç gün tatil? 19 Temmuz arefe günü eczaneler açık mı?

2021 Kurban Bayramında eczaneler kaç gün tatil sorusu vatandaşlar tarafından merak edilmekte. Arefe günü ile birlikte 9 günlük bayramda eczaneler konusunda Eczacılar Odası’ndan bir açıklama geldi. Peki, 19 Temmuz Pazartesi arefe günü eczaneler açık mı?

Kurban Bayramında eczanede işi olanlar için kaç gün tatil sorusu yeniden gündeme geldi. Pandemi döneminin sonra ermesi akabinde kademeli normalleşme sonrasında Kurban Bayramı ve arefe gününde eczanelerin açık olup olmadıkları ve çalışma saatleri yakından takip edilmekte.

Eczaneler Bayramda Kaç Gün Tatil 2021

Eczaneler, Kurban Bayramının resmi tatil ilan edilmesi sonrasında 20-21-22-23 Temmuz 2021 tarihlerinde kapalı olacak. Ancak nöbetçi eczaneler açık olacak.

19 Temmuz 2021 Arefe Günü Eczaneler Açık Mı?

İstanbul Eczacı Odasından yapılan açıklamada, 9 günlük bayram tatilinde resmi tatil günleri içerisinde sadece nöbetçi eczaneler açık olacak. Ancak arefe günü olan 19 Temmuz Pazartesi günü tüm eczaneler açık olacak ve vatandaşlara hizmet verebilecek.

Alınan son kararlara göre; eczaneler hafta sonunda sadece Cumartesi açık olacak. Pazar günü eczaneler kapalı olmakla beraber, nöbetçi eczaneler hizmet vermektedir.

Eczanelerin çalışma saatleri ise durumlara göre farklılık gösterebilmektedir.

Kurban Bayramında eczaneler kaç gün tatil? 19 Temmuz arefe günü eczaneler açık mı? ile ilgili etiketler Kurban Bayramı eczaneler arefe günü
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.