Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak? Erdoğan o tarihi işaret etti...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Kurşunlu Camii'nde cuma namazı sonrası açıklamalarda bulundu. Biontech'in kurucusu Uğur Şahin ve eşini Türkiye'de ağırlayacaklarını belirten Erdoğan bayram tatilinin kaç gün olacağı sorusuna ise, "Karar henüz netleşmedi, millete seslenişte duyuracağım" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır’da restorasyonu tamamlanan Kurşunlu Camii’nde kıldığı cuma namazının ardından açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar;

"UĞUR BEY İLE ÖZLEM HANIM MİSAFİRİMİZ OLACAK"

Aşılamada şu anda 58 milyonu aşmış durumdayız. Aşılamada kademe de getiriyoruz, yaş gruplarına göre... Sinovac ve BionTech'te aşı geldi. Uğur Bey ve eşi ülkemizde misafirimiz olacak. BionTech'te daha seri bir şekilde davranabileceğiz. Diyarbakır'daki aşıya karşı isteksizliği ne yapıp edip aşacağız. Buralarda aşıyı ne kadar teşvik edersek, buralarda da Kovid olayı azalacaktır. Diyarbakır'da oranda biraz sıkıntımız var, bunu aşacağımıza inanıyorum.

BAYRAM TATİLİ KAÇ GÜN OLACAK?

Kurban Bayramı tatili ile ilgili çalışmalar sürüyor. Sanki tatil süreci 10 ve 9 arasında dolaşıyor. Bunu millete seslenişte halkıma duyuracağım.

AFGANİSTAN'DAN ABD'NİN ÇEKİLMESİ

ABD'li savunma bakanı ile Milli Savunma Bakanımız görüşmelerini yaptı. Türkiye'nin görev alanı ne olacak, neleri kabulleniyoruz, neleri kabullenmiyoruz. Bunların notunu aldık. Biden ile görüşmemizde konuştuk, heyetler arasında görüştük konuştuk. Afganistan'daki bu adımı atmış olacağız.

Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak? Erdoğan o tarihi işaret etti... ile ilgili etiketler Diyarbakır Cumhurbaşkanı Erdoğan Kurban Bayramı bayram tatili kurşunlu camii
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.