Kurban Bayramı tatili kaç gün? 9 gün olacak mı?

Kurban Bayramı tatili kaç gün? 2019 yılının ikinci dini bayramı olan Kurban Bayramı'na sayılı günler kala, tatilin kaç gün olacağı araştırılmaya başlandı. İnternette de Kurban Bayramı tatili kaç gün, 9 gün olur mu, birleşecek mi gibi sorulara yanıt aranıyor. Biz de merak edilen bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. Peki Kurban Bayramı tatili kaç gün? 9 gün olur mu? İşte yanıtı...

Kurban Bayramı tatili kaç gün? Kurban Bayramı'na sayılı günler kala, vatandaşların da tatil heyecanı başladı. Konu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmazken, vatandaşlar sürenin 9 güne uzatılacağından ümitli. Peki Kurban Bayramı tatili kaç gün? 9 gün olur mu? Kurban Bayramı tatili birleşecek mi? İşte yanıtı...

KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN?

Kurban Bayramı 11 Ağustos'ta başlayacak. Dördüncü ve son günü ise 14 Ağustos'ta olacak.

KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN OLACAK?

Kurban Bayramı tatili ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi. Güncel açıklamaları haberimiz içerisinden takip edebilirsiniz.

10 Ağustos 2019 Cumartesi Kurban Bayramı Arefesi

11 Ağustos 2019 Pazar Kurban Bayramı (1.Gün)

12 Ağustos 2019 Pazartesi Kurban Bayramı (2.Gün)

13 Ağustos 2019 Salı Kurban Bayramı (3.Gün)

14 Ağustos 2019 Çarşamba Kurban Bayramı (4.Gün)

RAMAZAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN OLDU?

Ramazan bayramı tatili 4 Haziran Salı günü başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, kamu kurum ve kuruluşlarında tüm çalışanların Ramazan Bayramı dolayısıyla 3 Haziran Pazartesi yarım gün, 7 Haziran Cuma tam gün idari izinli sayılmalarının uygun görüldüğü bildirildi. Hafta sonu izinleri de birleştirildiğinde, Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olacağı kesinleşti.

Özel sektör çalışanları ise dilerlerse, şayet hafta sonu çalışma zorunlulukları yoksa- 3 Haziran Pazartesi günü (yarım gün) ve 7 Haziran Cuma günü köprü izin alarak tatillerini 9 güne çıkarılmasına imkan sağlayabildi.

Kurban Bayramı tatili kaç gün? 9 gün olacak mı? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.