Kurban Bayramı emekli ikramiyeleri ne zaman yatacak?

2020 Kurban Bayramı emekli ikramiyeleri ne zaman yatacak? sorusunun cevabı belli oluyor. 1000 lira bayramı ikramiyesinin Temmuz ayının son haftasında hesaplarda olması bekleniyor

2020 Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman ödenecek? sorusunun cevabını emekli vatandaşlarımız merak içerisinde araştırmaya devam ediyor. Emeklilere her sene hem Ramazan hem de Kurban Bayramı'nın hemen öncesinde dağıtılan 1000 lira ikramiyenin ne zaman ödeneceği hakkında detaylar da yavaş yavaş geliyor.

KURBAN BAYRAMI EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

2020 Temmuz ayının sonunda başlayacak olan Kurban Bayramı öncesinde emekli ikramiyelerinin ne zaman ödeneceği merak konusu oldu. 30 Temmuz 2020 tarihine kadar hesaplara yatması beklenen 1000 lira bayram ikramiyesinin son hafta içerisinde hesaplarda olması beklenmekte.

2020 senesinde Mayıs ayı içerisinde idrak edilen Ramazan Bayramı öncesinde de koronavirüs tedbirleri kapsamında bayram ikramiye ödemeleri daha da öne çekilerek Nisan ayının hemen başında hesaplara yatırılmıştı.

Kurban Bayramı emekli ikramiyeleri ne zaman yatacak? ile ilgili etiketler Kurban Bayramı emekli ikramiyesi Ekonomi Haberleri
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.