Kurban Bayramı 2. günü BİM açık mı? 21 Temmuz BİM marketler çalışıyor mu?

BİM bayramın 2. günü açık mı sorusu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. BİM marketlerden alışveriş yapanlar bayramda ne zaman açılıyor sorusuna yanıt arıyor. Peki, 21 Temmuz BİM marketler çalışıyor mu?

Bayramda market alışverişi yapmak isteyen vatandaşların en çok rağbet gösterdiği kurumlar arasında yer alan BİM, daha önceden yaptığı açıklamasında Kurban Bayramının hangi günlerinde açık olduğunu müşterilerine duyurmuştu.

Bununla beraber vatandaşlar, BİM marketlerin Kurban Bayramı 2. günü olan 21 Temmuz 2021 Çarşamba tarihinde açık olup olmadığını ve çalışıp çalışmadığını sorgulamaya başladı.

BAYRAMIN 2. GÜNÜ BİM AÇIK MI?

BİM marketler, Kurban Bayramı 2. gününde de kapalı olacak. Yani, 21 Temmuz Çarşamba gününde de vatandaşlar BİM marketlerden alışveriş yapamayacak.

Ancak Kurban Bayramının 3. ve 4. günü olan 22-23 Temmuz 2021 tarihlerinde saat 11.00 ila 21.00 saatleri arasında BİM marketler açık olacak ve vatandaşlardan buradan alışverişlerine devam edebilecekler.

Kurban Bayramı 2. günü BİM açık mı? 21 Temmuz BİM marketler çalışıyor mu? ile ilgili etiketler BİM Kurban Bayramı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.