Kurban Bayramı 2-3-4. günü kurban kesilir mi?

2-3-4. günü kurban kesilir mi? Vatandaşlar Kurban Bayramı 2-3-4. günü kurban kesilip kesilmeyeceğini merak ediyor. Bayramda en son hangi günlerde kurban kesilir?

Kurbanın bayramda hangi günlerde ve kaçıncı güne kadar kesileceği merak konusu oldu. 2-3-4. günü kurban kesilir mi? Vatandaşlar Kurban Bayramında ne zaman kadar, hangi günlerde ve kaçıncı güne kadar kurban kesileceğini araştırıyor.

Kurban Bayramında namazın kılınmasından sonra Müslümanlar kurbanın en son hangi gün kesileceğini merak etmeye başladı. Kurban kesecek olan vatandaşlar kurbanın 2-3-4. günü kesilip kesilmeyeceğini kaçıncı güne kadar kesilebileceğini öğrenmen için araştırma yapıyor.

KURBAN KAÇINCI GÜNE KADAR KESİLİR?

Kurban Bayramı’nın ilk 3 gününde kurban kesilmelidir. Kurban kesim vakti, Bayram namazı kılınan yerlerde, bayram namazı kılındıktan sonra, bayram namazı kılınmayan yerlerde ise sabah namazı vakti girdikten sonra başlar. Ancak, Bayramın ilk günü kesmek her zaman daha faziletlidir.

Kurban Bayramı 2-3-4. günü kurban kesilir mi? ile ilgili etiketler Kurban kesim tarihi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.