Kur'an provokasyonundan sonra Atatürk'e küfür rezilliği

YouTube'da bugün bir video paylaşıldı. Atatürk'e küfür eden çocuk başlığı ile yayınlanan görüntülerde bir genç Gazi Mustafa Kemal Atatürk hakkında ağıza alınmayacak ifadeler kullanıyor. İşte YouTube kullanıcılarının büyük tepki gösterdiği o küfür rezilliği...

Geçtiğimiz günlerde Kur'an-ı Kerim'i yırtan, sayfalarına tüküren İbrahim Atabey adlı bir kişinin provokasyonu Türkiye'nin gündemine gelmişti. 

Rezil video sonrası YouTuber olduğu belirtilen İbrahim Atabey'in Rusya'da bulunduğu belirlenmiş ve iadesi için emniyet tarafından işlem başlatılmıştı. 

Savcılık da Atabey hakkında, "halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve halkın bir kısmının benimsediği dini değerleri alenen aşağılama" suçlamaları ile soruşturma başlattı.

Atabey'in yapmaya çalıştığı provokasyonun bir benzeri bugün Atatürk ile ilgili yapılmak istendi. 

Webcam ile kaydedildiği anlaşılan ve bir çocuğun Atatürk'e ağza alınmayacak rezil ifadeler kullanan çocuğa YouTube kullanıcıları büyük tepki gösterdi. 

İşte tepki çeken o sözler: 

"Şimdi ben buradan Atatürk'e sövüyorum ya valla ben tutuklanırsam veya ceza alırsam işte o zaman ülkede adalet yok. Neden biliyor musunuz? Hacı abi adamlar gidecek, Allah'a, Kur'an'a, şehide, kitaba, bilmiyorum Başbuğ'a, Recep Tayyip Erdoğan'a ülkenin şu anki Cumhurbaşkanı'na sövecekler ben burada Atatürk'e sövdüm diye bir b... yaramayan ölmüş gitmiş bi b.. yediği belli değil mezarda gitmiş ona küfür ettiysem bence ceza almamalıyım onlar ceza almalı. Çünkü onlar da benim değerlerime küfür ediyorlar. Yanlış mıyım? Ben ceza alırsam bu ülkede adalet yok. İşte o zaman derim ülkede adalet yok. Bir de cumhurbaşkanına sövmek bi bizim ülkemizde var. Başka ülkede yok. Kendi reisi cumhuruna söven bir bizim ülkemizde var. Oğlum kemalistler sizden korkan sizin gibi olsun lan. Cinsini cibiliyetini ırzını s......... çocukları. Ben Atatürk'ü sevmediğim için baştan söyleyeyim öğretmenlerim ve arkadaşlarım tarafından dışlandım. Sınavlarda hakkım olan notu alamadım. Hak ettiğim notu vermediler sırf sevmediğim için. Vermediler ya 6. sınıfım ben o günden sonra ders çalışamadım, yüksek not alamadım nasıl bir psikolojideysem. Kuzenlerim benden yüksek not alırken, ben hep düşük notlar aldım. Sırf sevmediğim için o adamı Mustafa Kemal denen Ş........ sevmediğim için. Bilmem kaçıncı kanunmuş ondan falan da korktuğum yok. Sizin Atamız dediğiniz adamı taa a.... k...... O..... Ç..... Ben şahsen ona apaçık hakaret ettim. Elinizden geleni ardınıza koymayın. Öyle ya da böyle kardeşim. Mustafa Kemal'in adını bu topraklardan sileceğiz. Gerekirse ben sileceğim. Yeminimin arkasında duracağım."

Bu sözlerin yayınlandığı videonun altına yapılan tepki yorumları ise şöyle: 

Kur'an provokasyonundan sonra Atatürk'e küfür rezilliği - Resim : 2

Kur'an provokasyonundan sonra Atatürk'e küfür rezilliği - Resim : 3

Kur'an provokasyonundan sonra Atatürk'e küfür rezilliği - Resim : 4

Kur'an provokasyonundan sonra Atatürk'e küfür rezilliği ile ilgili etiketler Atatürk Kur'an Cumhurbaşkanı küfür provokasyon

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.