Kuraklığa neden olmakla suçlanan Bombacı Osman'dan savunma!

Aydın Çine'de çiftçilerin, meyve bahçelerini doludan korumak için kullandığı ses bombalarının kuraklığa neden olduğu gerekçesiyle kaymakama şikayet ettiği eski milletvekili Osman Aydın, iddialara yanıt verdi. Aydın, "İspatlasınlar, bu makineyi söküp atayım" dedi.

Aydın Çine'de yaşayan eski milletvekili Osman Aydın, çiftçiler tarafından kullandığı ses bombalarının kuraklığa neden olduğu gerekçesiyle şikayet edildi.

Yeniasır'ın haberine göre, kullandığı makinanın bulutları dağıtma kabiliyetinin olmadığını, yalnızca doluyu yağmura çevirdiğini belirten Osman Aydın, "Yağmur yağmasını engellediğimizi raporla ispatlasınlar, bu makineyi söküp atayım. Asıl yağmuru yağdıran biziz" dedi. Çine Kaymakamı Turan Erdoğan ise "Bize yapılmış bir şikayet var, gereğini yapacağız" diyerek inceleme başlatıldığını ifade etti.

BAHÇESİNİ BASINA AÇTI

Çine Belediye Eski Başkanı ve CHP Eski Aydın Milletvekili Osman Aydın, Gökyaka ve Saraçlar Mahallesi sınırlarında bulunan meyve bahçesinde yaşanan tartışmalar sonrası açıklama yaptı.

Kuraklığa neden olmakla suçlanan Bombacı Osman'dan savunma! ile ilgili etiketler Aydın Çine Çiftçi osman aydın
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.