Kur korumalı TL vadeli mevduat sisteminin detayları sonrası gözler dolar kuruna çevrildi! 13 TL'yi aştı...

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin "Kur korumalı TL vadeli mevduat" sisteminin detaylarını yazılı açıklamayla paylaşmasının ardından dolar/TL, saat 14.50 itibarıyla 13,07 seviyesinden işlem görüyor.

Bakan Nebati yaptığı yazılı açıklama ile "Kur korumalı TL vadeli mevduat" adı verilen yeni sistemin tüm detaylarını paylaştı. Merkez Bankası'nın her gün saat 11.00'de dolar döviz alış kuru yayınlayacağı bilgisine de yer veren Bakan Nebati'nin yaptığı açıklama ardından gözler dolar kuruna çevrildi. 

Dolar/TL kuru saat 14:50 itibariyle 13,07 seviyesinden işlem görüyor. 

İŞTE DOLARDAKİ SON DURUM

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'nin yeni sistemle ilgili detayları paylaşmasının ardından güne 13,50 seviyesinden başlayan dolar/TL, 12,90 seviyelerine kadar geriledi. Dolar, saat 14,30 itibarıyla 12,80 liradan işlem görüyor.

Kur korumalı TL vadeli mevduat sisteminin detayları sonrası gözler dolar kuruna çevrildi! 13 TL'yi aştı... ile ilgili etiketler Dolar döviz TL model mevduat
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.