Kung Fu Panda 3 filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

5 Ağustos Kanal D yayın akışında yer alan Kung Fu Panda 3 adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Kung Fu Panda 3 hangi kanalda? Kung Fu Panda 3 oyuncuları kimlerdir?

5 Ağustos Kanal D yayın akışında yer alan Kung Fu Panda 3 adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Kung Fu Panda 3 2016 yılında vizyona girmiştir..

KUNG FU PANDA 3 FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Animasyon tarihinin en başarılı serilerinden biri olan KUNG FU PANDA 3, şu ana kadar ki en komik macerasıyla geri dönüyor. Po'nun uzun süredir kayıp olan panda babası ortaya çıkınca tekrar bir araya gelirler. İkili müthiş yeni pandalarla tanışmak için gizli panda cennetine doğru yola çıkarlar. Ancak doğaüstü kötü adam Kai'nin, bütün Çin'deki kung fu ustalarını yenmeye başlaması üzerine, Po imkansız bir görevi yerine getirmeye çalışır. Bir köy dolusu cana yakın, sakar pandayı eğitmeli ve onları Panda ustası haline getirmelidir.

Kung Fu Panda 3 filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

KUNG FU PANDA 3 FİLMİNİN OYUCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Jennifer Yuh Nelson, Alessandro Carloni

Oyuncular: Okan Yalabık, Köksal Engür, Özlem Özbay

Tür: Animasyon, Macera, Komedi, Aile

Yapım Yılı: 18 Mart 2016 / 1s 35dk

Kung Fu Panda 3 filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler film Kanal D Kung Fu Panda 3 animasyon konusu nedir özet oyuncuları yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.