Kumpircilerin olduğu sokakta göçük...

Ortaköy'de araç trafiğine kapalı olan ve kumpircilerin yoğun olarak bulunduğu sokakta çökme meydana geldi. Olayda bir kadın yaralanırken dükkanlarda bulunanlar ise büyük panik yaşadı.

Olay, saat 23.30 sularında Beşiktaş Ortaköy’deki kumpirci dükkanlarının olduğu sokakta meydana geldi. Sokakta henüz bilinmeyen bir nedenle çökme meydana geldi. Çökme sırasında oradan geçen bir kadın göçen yerin altında kaldı. Göçük sırasında dükkanlarda bulunan vatandaşlar ise panik içinde dışarıya koştu.

Kumpircilerin olduğu sokakta göçük...

Olayın haber verilmesi üzerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralı kadın çevredekiler tarafından kurtarılarak haataneye kaldırıldı.

Polis ekipleri sokağa şerit çekerek yaya trafiğine kapattı. Sokakta bulunan dükkanlar boşaltıldı. Olayla ilgili incelemler sürüyor.

Kumpircilerin olduğu sokakta göçük... ile ilgili etiketler Beşiktaş Ortaköy göçük
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.