Kumpas davası, FETÖ'cüleri ve Mirgün Cabas'ı sevinç çığlıklarına boğdu.

Mirgün Cabas, 17/25 Aralık kumpasının devamını ABD’de başlatan çetelerin kumpası karşısındaki neşesini sosyal medyada paylaştı.

ABD ile iş birliği yapan ve bugün jürili duruşmada itirafçı olarak ifade veren Reza Zarrab’ın ilk sözleri Türkiye’de FETÖ, PKK, DHKP-C gibi terör örgütlerine de destek veren kesimler tarafından sevinçle karşılandı.

FETÖ'nün emniyet ve yargı içerisindeki militanlarının 17/25 Aralık hükümeti devirme operasyonu başarısızlıkla sonuçlanınca ABD'de yeniden kurgulandı.

Nseeu_1511992862_2095

EN SON 17-25 ARALIK'TA BU KADAR NEŞELENMİŞLERDi

FETÖ'cülerin başını çektiği kumpas davası FETÖ'cüleri ve diğer Türkiye düşmanlarını sevinç çığlıklarına boğdu.

En dikkat çeken ise Mirgün Cabas'ın tweeti oldu. Cabas Twitter'dan paylaştığı mesajda, "timeline bey sizi en son 17/25 aralık'ta böyle neşeli görmüştüm" diye yazdı.

SAVCI SELİM KİRAZ'IN ŞEHİT EDİLDİĞİ GÜN SKANDAL TWEETLER ATMIŞTI

Mirgün Cabas, daha önce Savcı Selim Kiraz’ın teröristler tarafından şehit edilmesiyle ilgili teröristleri destekleyen skandal tweetler atmıştı.

Cabas "bu eylem nasıl biterse bitsin çıkarılacak tek ders var: çocukları vurmayın, annelerini yuhalatmayın" yazmıştı.

Z8x9l_1511992875_8596

Kumpas davası, FETÖ'cüleri ve Mirgün Cabas'ı sevinç çığlıklarına boğdu. ile ilgili etiketler Haber mirgüncabas fetocüler kumpas 17-25
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.