Kumar masasında basıldı, camdan kaçmaya çalıştı

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinin Taksim semtinde koronavirüs tedbirleri kapsamında denetimlerini sıklaştıran emniyet güçleri, bir kıraathanede kumar oynatıldığını ihbarı üzerine harekete geçti. İş yerine baskın düzenleyen ekipler, 22 kişiye toplam 70 bin lirayı bulan idari para cezası kesti. Zanlılardan birisinin camdan kaçmaya çalışması ise kameralara yansıdı.

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs nedeniyle Türkiye’de alınan tedbirler kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeyle kıraathanelerin faaliyetlerine geçici olarak son verilmişti.

İŞ YERİNİ AÇIP KUMAR OYNATTI

Ancak bu yasağı dikkate almayarak halkın sağlığını tehlikeye atan bir kıraathane işletmecisi, Beyoğlu Taksim’de kaçak olarak ruhsatsız iş yerini açtı. Vatandaşları içeriye alan işletmeci burada oyun oynatmaya başladı.

Bu kapsamda virüsle mücadele kapsamında çalışmalarına devam eden Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Süslü Saksı Sokak üzerindeki bir binanın üçüncü katında ruhsatsız bir kıraathanenin açıldığı ihbarını aldı.

İhbarı değerlendiren polis, Beyoğlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleriyle beraber iş yerine baskın düzenledi. Baskında neye uğradığını şaşıran vatandaşlara polis oldukları yerde kalmalarını söyledi.

Kumar masasında basıldı, camdan kaçmaya çalıştı

CAMDAN KAÇMAYA ÇALIŞTI

Ancak uyarıya rağmen içeridekilerden biri iş yerinin camından atlayarak kaçmak istedi. Beyoğlu polisinin dikkati sonucu şahıs kıskıvrak yakalandı. Hareketli anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yakalanan şahıs yerine oturtulurken, polis ise vatandaşların kimliklerini alarak Genel Bilgi Tarama(GBT) sorgularını yaptı. Sorguların ardından içerideki 22 kişiye “Hıfzısıhha Kanununa ve tedbirlerine uymama” gerekçesiyle toplamda 69 bin 300 lira idari para cezası kesildi.

İşlemlerin ardından ruhsatsız çalıştırılan kıraathane zabıta ekipleri tarafından mühürlendi.

(İHA)

Kumar masasında basıldı, camdan kaçmaya çalıştı - Resim : 2

Kumar masasında basıldı, camdan kaçmaya çalıştı ile ilgili etiketler Beyoğlu Taksim Koronavirüs Korona kumar kıraathane
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.