Kumar baskınına giden polis cesetle karşılaştı

Malatya'da kumar oynatıldığı ihbarı üzerine bir binaya polis baskını gerçekleştirildi. Kumar oynayanlara işlem yapan polis binada arama yaptı. Yapılan aramalar sırasında apartman boşluğuna sıkışmış halde bir erkek cesedi bulundu. İtfaiye yardımı ile bulunduğu yerden çıkartılan cansız bedenin 32 yaşındaki Ensar Taner'e ait olduğu belirlendi.

Olay, gece yarısı Saray Mahallesi'nde meydana geldi. Kavukçuoğlu Sokak'taki bir binanın son katında kumar oynatıldığı ihbarı üzerine polis hareket geçti.

Kumar baskınına giden polis cesetle karşılaştı

APARTMAN BOŞLUĞUNA SIKIŞMIŞ HALDE BULUNDU

Operasyon düzenleyen ekipler arama yaparken, apartman boşluğuna sıkışmış hareketsiz vaziyette bir kişinin olduğunu fark etti. Olay yerine takviye polis ekipleri çağrılarak, sokağın her iki girişi yaya ve araç trafiğine kapatıldı.

Çağrılan itfaiyenin yardımıyla sıkıştığı yerden çıkarılan kişinin, sağlık ekiplerince yapılan kontrolünde yaşamını yitirdiği belirlendi. Cesedin Ensar Taner (32) isimli şahsa ait olduğu tespit edildi.

Kumar baskınına giden polis cesetle karşılaştı - Resim : 2

Taner'in cesedi savcılık incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Kumar oynatılan işyeri mühürlenirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kumar baskınına giden polis cesetle karşılaştı ile ilgili etiketler Malatya Ceset polis kumar operasyonu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.