Kum tepelerinde feci kaza! Dünya rekoru denemesi ölümle bitti

ABD’li motosiklet sürücüsü Alex Harvill, 106,98 metre mesafeyi atlayarak Guinness Dünya Rekoru kırmak istiyordu. Rekor denemesinin antrenmanında son sürat rampadan atlayan Harvill, yere inmek üzereyken motosikletinden fırladı. Talihsiz motosikletçi olay yerinde son nefesini veririken, o anlar kamerayla kaydedildi.

ABD'de 28 yaşındaki deneyimli motosiklet sürücüsü Alex Harvill, dün motosikletiyle tehlikeli rekor denemesi sonucu hayatını kaybetti.

Alex Harvill, Washington eyaletinde yer alan Grant County Uluslararası Havalimanı'nda bir kez daha antrenman yapmak üzere motosikletine bindi. Motosikleti ile 106,98 metre mesafeyi atlamak isteyen Harvill'in hedefi Guinness Dünya Rekorları'nda 29 Mart 2008 tarihinde Avustralyalı Robbie Maddison'ın kırdığı rekoru kırmaktı.

Kötü sondan habersiz havalimanı yetkilileri o anları kamera kaydına alıyordu. Görüntülerde Harvill'in, motosikleti ile son sürat rampadan başarılı bir şekilde atladığı fakat yere inmek üzereyken motosikletinden fırlayarak, iniş rampasına çarptığı görüldü. Harvill kazada yaşamını yitirdi.

Evli ve 2 çocuk babası olan Harvill, Alex Harvill, 6 Temmuz 2013 tarihli 90,69 metrelik bir toprak zemin atlayışı ile kendi Guinness Dünya Rekoru'na sahipti.

 

Kum tepelerinde feci kaza! Dünya rekoru denemesi ölümle bitti ile ilgili etiketler ABD motosiklet sürücüsü rekor denemesi guinness rekorlar kitabı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.