Kum fırtınası şehri yıktı geçti! Araçlar ezildi, çatılar uçtu, 2 kişi mahsur kaldı

Denizli'de akşam saatlerinde etkili olan rüzgar nedeniyle kent genelinde hayat olumsuz etkilendi. Bir çok noktada yangın, çatı, levha uçması ve ağaç devrilmesi gibi olaylar yaşanırken rüzgar nedeniyle kepenkleri kapatan işyeri sahipleri elektriklerin gitmesiyle mahsur kaldı.

Denizli'de akşam saatlerinde etkisini arttıran rüzgar kenti adeta yıktı. Kentin birçok noktasında ağaçlar yola ve araçların üzerine devrildi.

Kum fırtınası şehri yıktı geçti! Araçlar ezildi, çatılar uçtu, 2 kişi mahsur kaldı

ÇATILAR UÇTU, ELEKTRİKLER KESİLDİ

Bir işyerine ait olan devasa büyüklükteki totem alışveriş merkezine ait otoparkta bulunan araçların üzerine devrildi. Bir eve ait çatı ise yan tarafında bulunan bir iş yeri levhasının üzerine düştü. Rüzgar nedeniyle elektrik telleri kopması sonucu ev ve iş yerlerinde yangın çıkarken kent, elektriklerin kesilmesiyle karanlığa gömüldü.

Kum fırtınası şehri yıktı geçti! Araçlar ezildi, çatılar uçtu, 2 kişi mahsur kaldı - Resim : 2

MAĞAZADAKİ MÜŞTERİLER MAHSUR KALDI

Bir işyerinde ise şiddetli rüzgar nedeniyle kepenkler kapatılarak rüzgarın etkisini yitirmesi beklendi. Kepenklerin kapanmasının ardından elektriklerin gitmesiyle işyeri içerisinde bulunan vatandaşlar mahsur kaldı. İtfaiye ekiplerinin yardımıyla çatıdan indirilen 2 vatandaş mahsur kaldıkları yerden kurtarıldı. Ayrıca sokak üzerinde ortadan kırılarak yola devrildi. Devrilen ağacı gören bir kız çocuğunun ise ağaca sarılması dikkatlerden kaçmadı.

Kum fırtınası şehri yıktı geçti! Araçlar ezildi, çatılar uçtu, 2 kişi mahsur kaldı - Resim : 3

FIRTINANIN EN ŞANSLISI

Denizli’de etkili olan fırtına sonrası bir işyerine ait totem otoparkta bulunan araçların üzerine devrildi. Otoparkta bulunan bütün araçlar hasar görürken bir araç deyim yerindeyse kıl payı kurtuldu. Devasa totemi ayakta tutan demir ayakların arasında kalan araç hasar almazken hemen yanında bulunan araç ise adeta hurdaya döndü.

İHA

Kum fırtınası şehri yıktı geçti! Araçlar ezildi, çatılar uçtu, 2 kişi mahsur kaldı ile ilgili etiketler Denizli Fırtına yıkım
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.