Kulüpler Birliği'nden flaş hakem kararı... Ahmet Ağaoğlu açıkladı

Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu: Bugün yapılan toplantıda 14 kulüp ile ilk yarıda kalan 6 maçta bir anlaşma yaptık ve hakemler hakkında konuşmama kararı aldık.

Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Bugün yapılan toplantıda 14 kulüp ile ilk yarıda kalan 6 maçta bir anlaşma yaptık ve hakemler hakkında konuşmama kararı aldık" dedi.

Kulüpler Birliği'nin bugün gerçekleştirilen toplantısının ardından basın mensuplarına konuşan Ahmet Ağaoğlu, "Bazı kulüplerin mazeretleri nedeniyle 14 kulüp toplandık. Burada yazılı değil ama bir centilmenlik anlaşmasına vardık. İlk yarıda kalan altı maçta hakemler hakkında konuşmama kararı alındı" ifadelerini kullandı. 

Ağaoğlu, MHK konusunda ise "Yeni MHK'nin oluşmasında dört büyük kulübün belirleyici olduğu yönünde spekülasyonlar var. Kesinlikle böyle olmamıştır. Ferhat Gündoğdu'nun atanmasını sizden yarım saat önce duydum" dedi.

YAYIN İHALESİ MESELESİ

Süper Lig'de yer alan kulüplerin ciddi ekonomik sıkıntılar yaşadığını vurgulayan Ahmet Ağaoğlu, "Takımların giderlerinin çok önemli bir kısmı yabancı para birimiyle ölçülüyor. Son zamanlarda kurdaki dalgalanmalar, kulüplerimizi ekonomik sıkıntılarla karşı karşıya getirdi. Buna bağlı olarak TFF Başkanı Nihat Özdemir'in sezon başında kulüplere 300 milyon liralık ek kaynak sağlayacağı konusunda beyanatı vardı. Özellikle Anadolu kulüpleri çok ciddi kaynak sıkıntısı içinde. Nihat Özdemir'in bu sözünü yerine getirmesini ve bu rakamın eşit olarak dağıtılmasını talep ediyoruz." şeklinde görüş belirtti.

Toplantıda yayın ihalesiyle ilgili de değerlendirmede bulunduklarını kaydeden Ağaoğlu, "14 kulübümüzün katılımıyla gerçekleştirdiğimiz toplantıda, yaklaşmakta olan naklen yayın ihalesiyle ilgili yapılan çalışmalar değerlendirildi. İzlenecek yol haritası belirlendi. Önümüzdeki hafta çarşamba günü Kulüpler Birliği Vakfı, TFF ve danışman şirketle yapılacak çalışmanın ana hatları belirlendi." diye konuştu.

 
Kulüpler Birliği'nden flaş hakem kararı... Ahmet Ağaoğlu açıkladı ile ilgili etiketler Ahmet Ağaoğlu MHK Trabzonspor kulüpler birliği vakfı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.