Kulüp başkanını ölümle tehdit ettiler!

Valencia Kulübü, başkan Anil Murthy'nin ölümle tehdit edildiğini duyurdu.

İspanya La Liga ekiplerinden Valencia, başkan Anil Murthy’nin ölüm tehditleri aldığını açıkladı.

Son olarak konuğu Alaves’i 2-1’le mağlup eden ve 4. sıradaki Granada’nın 2 puan gerisinde yer alan Valencia’da Murthy’nin, taraftarların hedefindeki isim olan kulübün sahibi Singapurlu iş insanı Peter Lim’i taraftarlara karşı korumasının tepkileri doğurduğu düşünülüyor.

İspanyol basınında yer alan görüntülerde maç esnasında Lin aleyhinde tezahüratta bulunan taraftarlara Murthy’nin “sus” işareti yaptığı görülürken, bu tavrın taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandığı ifade ediliyor.

Kulüp başkanını ölümle tehdit ettiler!

"TARAFTARI SAKİNLEŞTİRMEK İÇİN YAPTIM"

Hareketiyle ilgili açıklama yapmak durumunda kalan Murthy, “Locadan yaptığım harekete bir açıklık getirmek gerekirse tek bir amacım vardı: maksimum düzeyde saygı duyduğum taraftarları sükünete davet etmek ve çabalarını takıma böylesi zor bir zamanda alınacak galibiyete, hepimize ait olan galibiyete yardım etmeye yöneltmek.”

Valencia’nın açıklamasında ise tehditlerin polisle paylaşıldığını ve gerekli yasal işlemlerin başlatıldığı ifade edildi. Taraftarların Lim’e ve yönetime tepkisi geçen ay Teknik Direktör Marcelino’nun görevine son verilmesi ile başlamıştı.

Kulüp başkanını ölümle tehdit ettiler! ile ilgili etiketler İspanya
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.