Kulüp başkanı ve oğlu cinayetten tutuklandı

Elazığ'da bir otomobile düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi ölmüş, 2 kişi de yaralanmıştı. Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan, amatör kümede yer alan kulübün başkanı ile oğlu tutuklandı.

Olay, önceki gece 23.30 sıralarında Elazığ merkeze bağlı Rüstempaşa Mahallesi Nevruz Sokakta meydana gelmişti.

Edinilen bilgiye göre, aralarında daha önceden husumet olduğu iddia edilen bir grup, sokakta araçta içinde bulunan M.G., H.A ve Bilal Ç.’ye pompalı tüfek ve tabancalarla saldırı düzenledi. Saldırıda araçta bulunanlardan Bilal Ç. hayatını kaybetti, iki kişi de yaralandı. Polis, olayda kullanılan 2 adet pompalı tüfek ile 2 adet tabancayı metruk bir binada ele geçirdi.

Olayla ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’ne bağlı ekiplerince yapılan çalışma sonucu amatör kümede yer alan Rüstempaşaspor’un Kulüp Başkanı Hamit E.(44) evinde saklandığı yerde yakalanırken, firar eden oğlu V.E. (21) de gözaltına alındı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürülüp ifadesi alınan şüpheli baba ile oğlu, kasten adam öldürme, öldürmeye teşebbüs ve yaralama suçlarından adliyeye sevk edildi.Mahkemeye çıkartılan baba ile oğlu tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan şahsın ev ve iş yerinde yapılan aramada bir miktar esrar ile saksı da hint keneviri ele geçirildiği öğrenildi.

(İHA)

Kulüp başkanı ve oğlu cinayetten tutuklandı ile ilgili etiketler Elazığ cinayet polis futbol kulübü başkan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.