Külünk'ten Twitter'ı kapatmayın uyarısı

AK Parti eski milletvekili Metin Külünk, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin sosyal medya hesaplarını kullanmama kararının ardından Twitter'de muhalefete yakın hesaplar tarafından başlatıldığı ileri sürülen #ÜlkücülerHesapKapatıyor ve #AkGençlikHesaplarınıKapatıyor etiketleri konusunda uyarıda bulundu. Ak gençlik ve Ülkücülere "Meydanı boş bırakmak büyük hata olur" diye seslenen Külük, artık yerli ve milli sosyal medya alanlarının vaktinin geldiğini söyledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ve onun bu kararının ardından MHP'li vekillerin sosyal medya hesaplarını kullanmama kararının ardından Twitter'da peş peşe iki etiketin gündeme sokulduğu görüldü. 

Bunlardan ilki #ÜlkücülerHesapKapatıyor idi. Bu tagı bir süre sonra #AkGençlikHesaplarınıKapatıyor etiketi takip etti. 

Her iki etiket altında da ekseriyetle CHP, İYİ Parti ve HDP'ye yakın hesapların ve muhaliflerin güdümündeki trollerin paylaşım yaptığı görüldü. 

AK Gençliğin ve Ülkücülerin hesaplarını kapatmaya teşvik etmek için açıldığı anlaşılan etiketlerle ilgili olarak AK Parti eski milletvekili Metin Külünk'ten her iki kesime de uyarı geldi. 

Meydanın trollere bırakılmasını istemeyen Külünk, "Sayın @dbdevletbahceli Bey'in #SosyalMedyaYasasıCıksın diye hesaplarını kapatması önemli bir vakadır. Lakin #ÜlkücülerHesapKapatıyor #AkGençlikHesaplarınıKapatıyor gibi twitter gündeminin üst sıralarına taşınan hashtaglare dikkat. Meydanı boş bırakmak büyük hata olur." dedi. 

Külünk'ten Twitter'ı kapatmayın uyarısı

Külünk bir diğer mesajında ise yerli ve milli sosyal medya platformlarının vaktinin geldiğini belirterek şunları söyledi:

"Artık vakit yerli ve de milli sosyal medya alanları vakti.
Bir saniye dahi kaybetmemeliyiz
Emperyalizmin ülkemizi kuşatmak teslim almak için ahlaksızlık ve operasyon aracı haline gelmiş bu alanları yönetenler bilin ki size teslim olmayacağız.
Kaybettiniz.

#YazBee gelmeli artık"

Külünk'ten Twitter'ı kapatmayın uyarısı - Resim : 2

Külünk'ten Twitter'ı kapatmayın uyarısı ile ilgili etiketler AK Parti Ülkücü Metin Külünk Ak gençlik
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.