Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın videosu tepkiler sonrası kaldırıldı

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın yabancı turistler için hazırladığı video gelen tepkiler sonrası yayından kaldırıldı. Videoda turizm sektöründe çalışanların "Ben aşılıyım" yazılı maske taktığı görüldü.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Türkiye'yi dünyaya tanıtmak için kurduğu 'Go Türkiye' adlı hesaptan bir video paylaşıldı. Videoda, turistlerin göreceği Türklerin "Ben aşılandım" maskesi takacağı ifade edildi.

Videoya gelen tepkiler sonrası ise yayından kaldırıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın videosu tepkiler sonrası kaldırıldı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Tüm turizm çalışanları, otellerde restoranlarda çalışanlar, şoförler, havaalanlarında çalışanlar, tur rehberleri de dahil turistin görebileceği herkesi mayıs sonuna kadar aşılayacağız" demişti.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın videosu tepkiler sonrası kaldırıldı ile ilgili etiketler Kültür ve Turizm Bakanlığı turizm video aşı
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.