Kültür A.Ş'de büyük skandal... Ömer Halisdemir'e "hain" dedi herkes sustu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştirak şirketlerinden Kültür A.Ş'de bir süredir garip gelişmeler yaşanıyor.

İBB'nin bir iştiraki olan Kültür A.Ş'nin aylık yayınlanan dergisinde ERDO-GONE (Erdoğan gitsin) skandalı yaşanmış ve söz konusu dergi kapatılmıştı.

Son olarak Kültür A.Ş Genel Müdürü Nevzat Kütük de görevinden alındı.

fwkcIfjwrgg

SEMİH TERZİ'NİN BALDIZI DA KÜLTÜR AŞ'DEYDİ!

Darbeci Semih Terzi'nin eşi Nazire Terzi'nin kardeşi Ayşegül Albayrak'ın İBB Kültür A.Ş Genel Müdürü'nün özel kalemi olarak görev yaptığı ortaya çıkmıştı.

Ayşegül Albayrak da İBB’deki işinden çıkarıldı ancak FETÖ bağlantısı değil yöneticileriyle sorunları gerekçe gösterilip 75 bin TL de tazminat ödendi!

Albayrak'ın görevden alındıktan sonra iş yerine geldiği ve 15 Temmuz'un simge ismi şehit Astsubay Ömer Halisdemir'e "hain" dediği ortaya çıktı.

fchgdeff

Semih Terzi'nin baldızı Albayrak, "Ömer Halisdemir haindir, Semih Terzi kahramandır! Bir sene sonra görüşeceğiz..." diye bağırdı.

Yaşananlar üzerine Ayşegül Albayrak'a kurum çalışanlarını hiçbir tepki de göstermediği öğrenildi.

Kültür A.Ş'de büyük skandal... Ömer Halisdemir'e "hain" dedi herkes sustu! ile ilgili etiketler Semih Terzi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.