Kulislerden yeni iddia: İBB Başkanı İmamoğlu ve Fenerbahçe Başkanı Koç bir araya geldi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, son dönemde Fenerbahçe camiası ve sarı lacivertli taraftarlar ile gerginlik yaşıyordu. İmamoğlu'nun son hamleleri sarı lacivertli camianın büyük tepkisini çekerken kulislerden yeni bir iddia yansıdı. İmamoğlu ve Ali Koç'un geçtiğimiz günlerde bir araya geldiği öğrenildi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar'ı ziyaretinde bordo mavili kravat takması ve Dündar'a Trabzonspor'un efsane isimlerinden Özkan Sümer'in kitabını hediye etmesi sarı lacivertlilerin büyük tepkisini çekmişti. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yaşananlara verdiği yanıtta " İnşallah Sayın İmamoğlu'na hangi şehrin belediye başkanı olduğunu hatırlatma günleri gelmez" ifadelerini kullanmıştı.

Öte yandan İmamoğlu'nun Karadeniz gezisinde Trabzonspor atkısı ve bilekliği dağıtması Fenerbahçeli taraftarların tepkisini daha fazla alevlendirmişti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olmaya çalışırken Fenerbahçe Başkanı ile bile gerilim yaşaması dikkat çekerken kulislere yeni bir iddia yansıdı. İmamoğlu'nun Ali Koç ile bir araya geldiği öğrenildi.

Sözcü yazarı Aytunç Erkin, İmamoğlu ve Koç'un 8 Mayıs günü Fenerbahçe Başkanvekili Erol Bilecik'in ofisinde bir araya geldiğini yazdı. Erkin, bugünkü köşe yazısında "Görüşmede, İmamoğlu'nun Dündar'ı ziyaretinden 7 Mayıs'a kadar geçen sürede yaşananların masaya yatırıldığı ifade edildi" dedi.

Aytunç Erkin'in köşe yazısından ilgili bölüm şöyle:

"7 Mayıs'ta yaşananların ardından telefon trafiğinin gerçekleştiği belirtildi.

8 Mayıs Pazar günü de Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fenerbahçe Başkan Vekili, iş insası Erol Bilecik'in ofisinde bir araya geldi.

Görüşmede, İmamoğlu'nun Dündar'ı ziyaretinden 7 Mayıs'a kadar geçen sürede yaşananların masaya yatırıldığı ifade edildi.

Kravat, kitap, forma ve sert sözlerin ağırlığının da gündeme geldiğini tahmin etmek zor değil!

Fenerbahçe ve İBB kaynakları, kendilerinin açıklama yapmalarından çok, iki başkanın açıklama yapmasının doğru olduğunu savundukları için detaya girmek istemiyorum.

Bir özür oldu mu ya da hassasiyetler konusunda neler söylendi bunu da yakın zamanda öğreneceğimizi düşünüyorum.

Sonuçta… Sert açıklamalardan bir gün sonra yapılan görüşmeyle “buzların çözüldüğü” kanısındayım."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Kulislerden yeni iddia: İBB Başkanı İmamoğlu ve Fenerbahçe Başkanı Koç bir araya geldi ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Ali Koç görüşme
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.