Kuleli Askeri Lisesi satıldı mı? Açıklama yapıldı!

Kuleli Askeri Lisesi satıldı mı? Türkiye ve İstanbul içim sembol olan yerler arasında bulunan Kuleli Askeri Lisesi'nin lar satıldığı iddiası kısa sürede sosyal medyada gündem olmayı başarıyor. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Vatandaşlar konuyla ilgili araştırma yapmaya başladı. İşte Kuleli Askeri Lisesi satıldı mı? Sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz...

Kuleli Askeri Lisesi satıldı mı? Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Vatandaşlar konuyla ilgili araştırma yapmaya başladı. Türkiye ve İstanbul içim sembol olan yerler arasında bulunan Kuleli Askeri Lisesi'nin lar satıldığı iddiası kısa sürede sosyal medyada gündem olmayı başarıyor. İşte Kuleli Askeri Lisesi satıldı mı? Sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz...

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kuleli Askeri Lisesinin satıldığına ilişkin sosyal medya ve basına yansıyan haberlerin tamamen asılsız olduğunu belirtti.

Ersoy, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

"İstanbul Çengelköy'de bulunan Kuleli Askeri Lisesinin satıldığına ilişkin sosyal medya ve basına yansıyan haberler tamamen asılsızdır. Bakanlığımıza tahsisli olan bölümünde müze yapım çalışmaları devam etmektedir."

Kuleli Askeri Lisesi satıldı mı? Açıklama yapıldı!

Kuleli Askeri Lisesi satıldı mı? Açıklama yapıldı! ile ilgili etiketler Arap Mehmet Nuri Ersoy
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.