Kule Soygunu filmi konusu nedir? İşte Kule Soygunu oyuncuları!

Bu akşam KANAL D ekranlarında yayınlanacak Kule Soygunu filmi sinemaseverler tarafından merak ediliyor. Vatandaşlar Kule Soygunu filminin konusunu ve oyuncularını merak ediyor. Peki Kule Soygunu filmi konusu nedir? İşte Kule Soygunu oyuncuları!

Kule Soygunu filmi konusu nedir? Sorusu sinemaseverler tarafından sorulmaya başlandı. Bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak olan Kule Soygunu filminin oyuncuları da araştırılıyor. Peki Kule Soygunu filmi konusu nedir? İşte Kule Soygunu oyuncuları!

KULE SOYGUNU FİLMİNİN KONUSU

Josh Covacs, on yıldır New York’un lüks gökdelenlerinden birinin yöneticiliğini yapmaktadır. Gökdelenin en üst katındaki en lüks dairede ise zengin iş adamı Arthur Shaw oturmaktadır. Arthur, bir gün FBI tarafından tutuklanınca, Josh bunun bir yanlış anlama olduğunu düşünür. Ancak kısa süre sonra Arthur’un bir hırsız olduğunu ve gökdelen çalışanları dahil, insanların emeklilik fonlarını çaldığını öğrenir. Haklarını yasa dışı yollarla aramaya karar veren gökdelen çalışanları, Arthur’un dairesinde sakladığı parayı çalmak için amatör bir plan yaparlar...

KULE SOYGUNU OYUNCULARI

Ben Stiller, Eddie Murphy, Casey Affleck, Alan Alda

Kule Soygunu filmi konusu nedir? İşte Kule Soygunu oyuncuları! ile ilgili etiketler Sinema film televizyon oyuncu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.