Kulakların mı tıkandı Netflix!

Dünyaca ünlü film-dizi yapımcılığı ve dağıtımı alanında iştigal eden Amerika kökenli kuruluş Netflix, bugün kullanıma sunduğu ‘Made in Turkey’ içerik koleksiyonuyla dünyadaki milyonlarca üyeye, Türkiye’de üretilen yapımları daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaştıracak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 27 Aralık 2019 tarihinde düzenlenen yerli otomobil tanıtımında iş dünyasına, ‘Made in Turkey’ yerine ‘Made in Türkiye’ sloganının kullanılmasını belirtmişti. Netflix bu çağrıya kulak asmadı.

Dünyanın önde gelen eğlence üreticilerinden Netflix, Türkiye'nin hikayelerini dünyaya taşımak için bir adım attığını duyurdu.

TEK BİR İÇERİK KOLEKSİYONU

Orijinal ve lisanslı içerikleri tek bir içerik koleksiyonunda buluşturan Netflix, yaptığı açıklamaya göre, bu sayede 190 ülkedeki 167 milyonu aşkın üyesinin Türkiye’de üretilen yapımlara daha kolay ve hızlı bir şekilde ulaşmasını sağlayacak.

Türkiye’de üretilen yapımların dünyaya tanıtılmasını hedefleyen koleksiyona ulaşmak için dünyanın dört bir yanındaki Netflix üyelerinin netflix.com/MadeInTurkey adresini ziyaret etmesi yeterli olacak. Koleksiyon, Netflix üyesi olmadığı halde, üyelere hangi Türk yapımlarının sunulduğunu görmek isteyen kişiler tarafından da ziyaret edilebilecek.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN ÇAĞRISINA KULAK ASMADILAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
, 27 Aralık 2019 tarihinde düzenlenen yerli otomobil tanıtımında, iş dünyasına ‘Made in Turkey’ yerine ‘Made in Türkiye’ ibaresinin kullanılmasını gerektiğini belirtmişti.

ABD kökenli kuruluşun yeni özelliğinde Türkiye ibaresi yerine Turkey'i kullanması bazı kullanıcılar tarafından tepkiyle karşılandı.

Kulakların mı tıkandı Netflix!

 

Kulakların mı tıkandı Netflix! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Netflix Cumhurbaşkanı Erdoğan Made In Turkey
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.