Kuklalı Köşk filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

2019 yapımlı komedi türündeki Kuklalı Köşk filmi bugün TRT1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Oldukça keyifli anlar yaşatan filmin konusu ve oyuncu kadrosu şimdiden aratılmaya başlandı. Peki Kuklalı Köşk filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? İşte filme dair detaylar..

19 Nisan 2019 yılında yayına giren Kuklalı Köşk filmi bugün televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Yönetmenliğini Mustafa H. Öztürk'ün üstendiği film, komedi severler için olmazsa olmaz filmlerin arasında yer alıyor. İzleyiciler şimdiden filmin konusunu ve oyuncu kadrosunu aratmaya başladı. Peki Kuklalı Köşk filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Kuklalı Köşk filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

KUKLALI KÖŞK FİLMİ KONUSU

Büyük bir köşkte yaşayan Müşfik Amca bir akşam arkadaşlarının davetine katılır. Bu davet beklenmedik olayların gelişmesine neden olur. Müşfik'in evine girmeyi planlayan Behçet ve Riko adındaki hırsızlar, onun evden ayrılmasıyla birlikte planlarını uygular. Hırsızlar evde kimsenin olmadığını düşünmektedir ancak bilmedikleri çok önemli bir şey vardır. Müşfik, evden giderken köşkü kuklalara emanet etmiştir. Eve hırsızların girdiğini gören kuklalar, evi hırsızlara karşı savunmaya başlar. Karşılarında birden canlı kuklaları görünce ne yapacaklarını şaşıran Behçet ve Riko, kuklaların daha çok para edeceğini düşünüp, onları kaçırmaya karar verir.

KUKLALI KÖŞK FİLMİ OYUNCU KADROSU

Asena Tuğal - Komiser Ceren
Ali Uyandıran - Müşfik
Kadir Çöpdemir - Behçet
Serkan Şengül - Riko

Kuklalı Köşk filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? ile ilgili etiketler film
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.