Kuğu Johnny Depp’i rahat bırakmadı!

Johnny Depp, başrolünü oynadığı ‘Richard Says Goodbye’ filminin çekimlerinde takım elbiseyle göle girip kuğuyla kamera karşısına geçti.

Bir süredir finansal problemleriyle gündeme gelen ABD’li aktör Johnny Depp, Wayne Roberts’ın yazıp yönettiği ‘Richard Says Goodbye’ filminin Kanada’daki setinde objektiflere takıldı. Vancouver’da yapılan çekimlerde oyuncu, rol gereği takım elbisesiyle göle girdi. Richard adlı bir profesörü canlandıran 54 yaşındaki Depp, gölde yüzen bir kuğuyla yapılan çekimlerde renkli karelere imza attı.

Kadrosunda Danny Huston, Rosemarie DeWitt, Zoey Deutch, Devon Terrell ve Odessa Young’ın da bulundukları film, profesör Richard’ın her şeyi bir yana bırakıp hayatını daha cesur ve özgürce yaşamasını, bu kararından sonra kendisini rahatsız eden herkese hakaret etmeye başlamasını ve bundan giderek zevk almasını anlatıyor.

Kuğu Johnny Depp’i rahat bırakmadı! ile ilgili etiketler Johnny Depp kuğu imtihan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.