KÜFRÜNE TEPKİLERİ 'LGBT SAVUNUCULUĞU' OLARAK SUNUYOR!

Yeni Akit Gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak neden kendisine, sarf ettiği çirkin cümleler ve küfür nedeniyle getirilen eleştirileri sürekli ve sistematik olarak "İstanbul Sözleşmesi" ile ilişkilendirmeye çalışıyor?

Yeni Akit Gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak'ın İstanbul Sözleşmesi'ni destekleyen AK Parti'li kadınlara yönelik sarf ettiği "fahişe" sözü muhafazakar camiayı ayağa kaldırdı.

Dilipak'a devletin en üst makamlarını temsil eden isimlerin de aralarında bulunduğu çok sayıda siyasetçi, gazeteci ve akademisyenden tepkiler geldi.

Dilipak ise "fahişe" sözü nedeniyle kadınlardan özür dilemek yerine konuyu farklı yerlere çekerek kabahatinden sıyrılmayı amaçladı.

"FAHİŞE" SÖZÜNÜ HAFİFLETMEK İÇİN SÖZLEŞMENİN ARKASINA GİZLENİYOR

Kendisine yönelik tepkileri, "İstanbul Sözleşmesi - LGBT savunuculuğu" gibi sunmaya kalkışan Dilipak, sözlerinden geri adım atmadı ve konuyu İstanbul Sözleşmesi tartışmalarına yönlendirmeye çalıştı.

Abdurrahman Dilipak kamuoyunda tartışmalar devam ettiği süre boyunca sosyal medya hesabından bu şekilde algı yürüttü ve peş peşe açıklamalar yaptı.

Yine son paylaşımlarından birisinde, Akşam gazetesinin İstanbul Sözleşmesi hakkındaki bir haberini alıntılayarak, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un kendisine AK Parti'li kadınlara hakareti nedeniyle yaptığı eleştiriyi hedefinden saptırmaya çalıştı.

"İletişim Başkanı, Bakanlar Kurulu bu konuyu konuşacakken, pazar günü o açıklamayı yapıp, AKŞAM'ın 1. sayfasından kime mesaj veriyor! Ya da AKŞAM kendi mi uyduruyor böyle bir haberi.." ifadelerini kullanan Dilipak 'ın bir başka haddini aşan ifadesi de dikkatlerden kaçmadı...

DİLİPAK'TAN "DİNDARLARI BEN TEMSİL EDİYORUM" ÇIKIŞI!

"Benim sözlerimden alınan AK Partililer, bana karşı yargı yoluna başvururken dindar insanları karşılarına aldıklarının farkındalar mı?" diyen Abdurrahman Dilipak, dindar insanları kendisinin temsil ettiği gibi akıl almaz iddialarda bulundu.

KÜFRÜNE TEPKİLERİ 'LGBT SAVUNUCULUĞU' OLARAK SUNUYOR! ile ilgili etiketler AK Parti Abdurrahman Dilipak Yeni Akit İstanbul sözleşmesi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.