Kudüs'te kışkırtıcı saldırı: 134 Yahudi Mescid-i Aksa'yı bastı!

Kudüs bir türlü durulmak bilmiyor. Ramazan ayında gerçekleşen İsrail saldırıları ve ölen masum Filistinlilerden kalma gerginlik, her gün artmaya devam ediyor. 134 fanatik Yahudi, Fas Kapısı'ndan eski Kudüs'e girerek Mescid-i Aksa'ya baskın düzenledi. İsrail polisi ise baskının yapılmasına yardımcı oldu. Yahudilerin kutsal günü olan Cumartesi ve Müslümanların kutsal günü olan Cuma günleri hariç haftanın her günü Mescid-i Aksa'nın baskına uğradığı ortaya çıktı!

İsrail polisinin eşlik ettiği 134 fanatik Yahudi, sabah saatlerinde Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'ya baskın düzenledi.

Sabah saatlerinde Mescid-i Aksa'ya akın eden fanatik Yahudiler, eski Kudüs'ün etrafını saran kapılardan El-Meğaribe (Fas) Kapısı'ndan içeri girdi.

Provokasyonlarına devam eden Yahudiler, Mescid-i Aksa'nın avlusuna girdi.

İSRAİL POLİSİ FANATİK PROVOKATÖRLERE YARDIM ETTİ

İsrail polisi ise Yahudilerin kabul edilemez çirkinlikteki baskınından önce, Mescid-i Aksa'ya giren Filistinlilerin sayısını sınırlandırarak fanatik Yahudilerin provokasyonuna deyim yerindeyse yardım etti.

HAFTANIN 5 GÜNÜ MESCİD-İ AKSA'YI BASIYORLAR!

Yerel kaynaklara göre, fanatik Yahudiler Cuma ve Cumartesi hariç her gün, sabah veya akşam saatlerinde Mescid-i Aksa'ya baskın gerçekleştiriyor.

Kudüs'te kışkırtıcı saldırı: 134 Yahudi Mescid-i Aksa'yı bastı! ile ilgili etiketler Mescid-i Aksa Kudüs Filistin İsrail Yahudi mescidi aksa baskın

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.