"Küçüklüğümden beri Galatasaraylıyım!"

A Milli Futbol Takımı ve Milan'ın yıldız futbolcusu Hakan Çalhanoğlu, Galatasaraylı olduğunu açıkladı.

Fanatik'in haberine göre; A Milli Takım’ın yıldızı, Milan’ın 10 numarası Hakan Çalhanoğlu, “Galatasaray ve taraftarına her zaman sempatim oldu. Küçüklüğümden beri Galatasaraylıyım. İleride ne olur bilemem ama gönlüm hep Galatasaray’dan yana” dedi.

Galatasaray ve taraftarına her zaman sempatim olduğunu dile getiren Hakan, “Hiçbir zaman söylemekten çekinmedim. Küçüklüğümden beri Galatasaraylıyım. Galatasaray taraftarını çok seviyorum. En yakın arkadaşlarım bile ultrAslan’dan. İleri de ne olur bilmem tabi ama gönlüm hep Galatasaray’dan yana” ifadelerini kullandı. Milli takımın hedefleriyle ilgili de konuşan Çalhanoğlu, şunları dile getirdi:

"KAZANMAYA İHTİYACIMIZ VARDI"

Takım arkadaşlarımı öncelikle tebrik ediyorum. Kampta bu maçlara çok iyi hazırlandık. Önümüzde çok daha önemli maçlar var, Fransa ve İzlanda gibi... Bu galibiyetlere bizim ihtiyacımız vardı. Çünkü kolay gibi görünen ama zor olan maçlar. Bu maçlardan da galibiyet ile ayrılmak zorundaydık. Bunu başardık. Ülkemizin yüzünü güldürdüğümüz için mutluyuz. İnşallah önümüzdeki kamplarda da bu motivasyonla, bu şekilde hazırlanır ve maçlarımızı kazanırız...

‘ARNAVUTLUK ÇOK İYİ OLDU’

Arnavutluk’un kazanması bizim için çok iyi oldu. Avantajlı oldu bizim için. Biz yine de kendimize bakacağız. Turnuvaya rahat katılmak istiyoruz. Her zaman son dakikalara bırakıyoruz. Ruhumuzda bu var ama bu kez rakiplerimizi yenerek rahat rahat Avrupa Şampiyonası’na gitmek istiyoruz. Bunun için elimizden geleni yapmak istiyoruz.

"Küçüklüğümden beri Galatasaraylıyım!" ile ilgili etiketler Hakan Çalhanoğlu Milan A milli futbol takımı
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.