Küçükkaya’ya büyük tepki! 'Gazetecilik bu mudur? Şehitlerimizi bir kez daha öldürdüler!'

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve SuperHaber programcısı - Hürriyet yazarı Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın yeni bölümü SuperHaber YouTube kanalında yayında…

İki usta isim SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı - Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına” programının yeni bölümünde, PKK'lı terörist 'Doktor Rodi' kod adlı Özcan Yıldız'ın MİT tarafından öldürülmesini ve 6-8 Ekim olaylarının yıl dönümünde Yasin Börü'nün katili Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'ı Fox TV'ye çıkaran Küçükkaya’ya tepkilerini masaya yatırdı.

"ÇİZİLEN FOTOĞRAF ÖYLE ROMANTİK Kİ, DEMİRTAŞ SANKİ BİR MELEK. KÜÇÜKKAYA ROLÜNÜ İYİ OYNAMIŞ"

Nedim Şener, "Televizyona çıkartıp bir mağdur edebiyatı yaptırdı. Demirtaş hayatının 5 yılını hapishanede geçirmiş, çocuklarından ve gökyüzünden ayrı kalmış. 'Başına gelecekleri bilse yapar mıydı?' soruna karşılık Başak Demirtaş 'Pişman değil yaptıklarından' diyor. Yaptığı şey, Kobani bahanesiyle ve PKK talimatıyla HDP seçmenini sokağa dökmek ve 53 kişinin hayatının kaybetmesine sebep olmak. Ancak çizilen fotoğraf öyle bir romantik ki, Demirtaş sanki bir melek. İsmail Küçükkaya rolünü oynamış, melek portresi çizmiş. Bu kadar insanın hayatını kaybettiği bir yerde gazetecilik bu mudur? Biz de aile olarak üzüntülü değiliz diyor. Çok korkunç bir lafı daha var; 'Kürtseniz ve muhalifseniz bu ülkede bunlar başınıza gelmesi normaldir' diyor. Bir insan Kürt ve etnik kimliğini bu kadar mı hoyrat kullanır, bu kadar mı suistimal eder?

Küçükkaya’ya büyük tepki! 'Gazetecilik bu mudur? Şehitlerimizi bir kez daha öldürdüler!'

"BAŞAK DEMİRTAŞ'I TELEVİZYONA ÇIKARIP SELAHATTİN DEMİRTAŞ GÜZELLEMESİ YAPMAK, TAM DA 6-8 EKİM OLAYLARI YIL DÖNÜMÜNDE ONLARA YAKIŞIR"

Öyle bir Kürt ki Demirtaş Kürtçe bilmez ama Börü'nün ailesi Kürtçe bilir. Bunu onların cevaplaması lazım. CHP kitlesinin izlediği bir kanala Başak Demirtaş'ı getirip Selahattin Demirtaş güzellemesi yapmaki tam da 6-8 ekimleri yıl dönümünde yapmak onlara yakışır. Kitle işte böyle uyutulur, unutturulur. 15 binden fazla şehidimiz, 40 yıllık terör... Onların gözünde insanın önemi yok. Siyaset ve iktidar çok önemli. PKK ve FETÖ dünyanın en şanslı terör örgütleri. Çünkü bizim içimizde yuvalanmışlar. Her cenahtan destek buluyorlar. Devlet düşmanlığı olan kesimlerde rahatlıkla yer bulabiliyor. Çünkü devlete karşı elinde silahla mücadele ediyorlar. Onlar kendilerine siyasi yandaş olarak görüyor. FETÖ de öyle. Oraya geçti farkındaysanız. Önceden devletin içinde devlet imkanlarını kullanan bir terör örgütüyken, şimdi karşı tarafta devlete karşı diğer kesimlerle beraber savaş açan ve ittifak yapan bir siyasi dinamiği var. Terör örgütü bunlar arasında kendilerine çok rahat alan açabiliyor. Dün Duran Kalkan'ın PKK elebaşlarının sözleri, CHP ve HDP'ye ayar veriyor. Bunların hiçbir önemi yok, Kobani bahanesiyle ölen insanların hiçbir değeri yok; İsmail Küçükkaya'ların, Selahattin ve Başak Demirtaş'ların gözünde... Yasin Börü'nün hiçbir değeri yok. Onlar için önemli olan bir iktidar savaşı. Öbür taraftan muhalifliği ve ifade özgürlüğünü de başkalarına bırakmazlar. Bu rezilliği de yaparlar. Medyanın hali bu." sözlerini kullandı.

"BAŞAK DEMİRTAŞ'IN BUGÜN EKRANA DAVET EDİLMESİ VE YARANIN ÜZERİNDE TEPİNİLMESİ ÇOK İLGİNÇ"

Mete Yarar, "'İsmail Küçükkaya 6-8 ekim olaylarıyla ilgili o gün yazdıklarıyla hala aynı fikirde mi?' diye soruluyor mu?Bıçaklanan, kurşunlanan, daha sonra arabayla üstünden geçilen, yerlerde sürüklenen ve en sonunda da yakılan Yasin Börü Kürt değil miydi? İnsanların fikirlerini söylemesinde sorun yok. Ancak Başak Demirtaş’ın bugün ekrana davet edilmesi ve yaranın üzerinde tepinilmesi bana çok ilginç geliyor." dedi.

Mete Yarar ve Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Küçükkaya’ya büyük tepki! 'Gazetecilik bu mudur? Şehitlerimizi bir kez daha öldürdüler!' ile ilgili etiketler Mete Yarar Nedim Şener Selahattin Demirtaş İsmail Küçükkaya Başak Demirtaş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.